Galaxy Note 8 Ön Siparişleri Dudak Uçuklatıyor! - Haberler - indir.com

Galaxy Note 8 Ön Siparişleri Dudak Uçuklatıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-14 12:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Teknoloji

Samsung geçtiğimiz yıl Note 7 skandalı ile fazlasıyla zor zamanlar geçirdi. Ancak görünen o ki Samsung'a ve Note serisine ilgi ve alaka da ciddi bir kayıp yaşanmadı. Aksine Galaxy Note 8'in ön sipariş rakamları rekor seviyeye doğru ulaşmış durumda görünüyor.

 

Samsung Galaxy Note 8, ağustos ayının son günlerinde gün yüzüne çıktı. Kısa sürede muhteşem ilgi ve alakayı üzerine çekmeyi başaran bu akıllı cihaz 24 Ağustos'tan itibaren ön sipariş aşamasına geçiş yaptı. Telefonun özellikleri Android sevenleri bir hayli heyecanlandırmaya yetse de, Galaxy Note 8'in fiyatının satışlara darbe vuracağı düşünülüyordu. Fakat Amerika'da satış fiyatı 930 dolar olarak belirlenirken telefonun Türkiye'deki satış fiyatı 4.999 TL olarak duyuruldu. KDV + ÖTV siz düşünün.

 

 

Ancak görünen o ki Note 8'in yüksek fiyatı ile potansiyel alıcıları fikrinden döndürmeye yetmedi. Samsung'un verilerine bakılır ise Note 8, Amerika genelinde fazlası ile ilgi gördü. Öyle ki Note serisinin şu zamana kadar en fazla ön sipariş alan telefon oldu. Siparişlerin S8 Plus ve Galaxy S8 'e oranla ne derecede olduğu ise asıl merak konusu. Fakat Samsung asıl ücret rakamları açıklamadığı için böyle bir karşılaştırılma yapmak pek mümkün olmuyor.

Samsung Galaxy Note 8'in şimdiden bu kadar ilgi görmesinin sebebi ön sipariş dönemi kampanyaları olarak görüldü. Bildiğimiz gibi 18 Eylül'e kadar Galaxy Note 8 için ön sipariş vermiş olan kullanıcılar 500 TL hediye çeki kazanıyor. Böylece giyilebilir ve aksesuar cihazlar mağazasından tercih ettikleri ürünleri satın alabiliyor.

 




PAYLAŞ