Galaxy Note 8 Modeli 15 Eylül'de Satışa Çıkabilir - Haberler - indir.com

Galaxy Note 8 Modeli 15 Eylül'de Satışa Çıkabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-21 10:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz yıl Samsung'un Galaxy Note 7 modeli için yaşadığı sorunlardan sonra Note serisinin akıbeti merak ediliyordu. Ancak bir süre önce sızıntıları süren Galaxy Note 8 modelinin 23 Ağustos tarihi ile beraber tanıtılacağı resmen belli oldu. Bir dönemler serinin biteceği haberleri çıksada şimdi Note serisinin en yeni üyesi Galaxy Note 8 modelini düzenlenecek olan Unpacked etkinliği kapsamında yeni modeli resmi olarak göreceğiz. Söz konusu bu tanıtım tarihine artık sayılı günler kala ünlü duyumcu olan Evan Blass tarafından cihazın ön satış sürecine dair bazı bilgiler gelmeye başladı. Bu noktada ön satışların 24 Ağustos ile beraber başlayacağı iddia ediliyor.

Ayrıca Evan Blass, cihazın teknoloji mağazalarındaki yerini ise 15 Eylül tarihi ile beraber alacağı ifade ediliyor. Bu noktada Galaxy Note 8 modelini yakın zamandaki tanıtımından sonra 15 Eylül ile beraber satışta görebiliriz. Ancak bu tarih için ana vatan olan Güney Kore için geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Bu noktada Evan Blass tarafından paylaşılan çıkış tarihinin geniş bir takvime yayılması bekleniyor. Bu noktada 15 Eylül ile beraber Güney Kore'de satışa çıkması iddia edilen modeli bir süre sonra Avrupa pazarında ve daha sonra ise ülkemizde satışta görebiliriz.

Blass tarafından paylaşılanlara göre Galaxy Note 8 modelini ön sipariş veren kullanıcılara bazı hediyelerde verilecek. Bunlar ise Avrupa üzerinde ön sipariş ile alan kullanıcılara Dex Dock ürünü ücretsiz verilecek. Ayrıca 256 GB microSD kart ve Gear 360 kameranın ön sipariş ile beraber verilecek hediyeler arasında olması bekleniyor.





PAYLAŞ