Galaxy Note 8 Çift Kamera Detayları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 8 Çift Kamera Detayları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-18 10:35:25
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberler ile beraber Samsung'un Note 8 serisinde çift kamera kullanacağı belli olmuştu. Hali hazırda üst seviye işlemciye sahip olan Samsung'un yeni işlemci serisi çift kamerayı da destekler bir halde gelmişti. Şimdi ise Galaxy Note 8 serisi ile kullanılması beklenen çift kameranın kullanıcılara sunacağı yenilikler ve özellikler hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Hatırlarsak, Note 7 modeli ile patlama sorunları yaşayan Samsung'da gözler yeni Note modeli Note 8'e çevrilmişti. Şimdi ise ortaya çıkan Note 8 modelinin kamera detaylarına gelin bakalım.

Samsung'un Galaxy S8 serisi ile yakaladığı başarı ivmesi son hızla devam ediyor. Özellikle bir aylık bir süreç bile geçmeden satış rakamları olarak milyonlara erişen Galaxy S8 ailesi Samsung cephesini mutlu etmişe benziyor. Bu başarının devamını yeni Galaxy Note serisinde yakalamak isteyen şirket yılın son zamanlarında piyasaya sürülmesi beklenen Note 8 ile Galaxy S8'de bulunan eksiklikler kapatılacak ve piyasada güçlü bir amiral gemisi rakibi olacağa benziyor. Özellikle iPhone 8 ile aynı dönemde çıkacak olan bu cihaz rekabet anlamında üst seviyelere erişeceğe benziyor.

Galaxy Note 8'de ise kamera anlamında arka yüzeyde 12 megapiksellik geniş açı lens ve 13 megapiksellik ise telefoto bir lense yer verilmesi bekleniyor. Görüntü kalitesi anlamında üst seviye bir kamera olacak olan bu modelde yakınlaştırma özelliği anlamında rakiplerinin oldukça önüne geçeceğe benziyor. İfade edilene göre Galaxy Note 8 modelinde 3 kat optik yakınlaştırma sunabilecek bir özellik bulunacak. Dijital yakınlaştırmanın yetersiz olduğu şuanki nesilde Note 8 nasıl bir iş çıkartacak göreceğiz.





PAYLAŞ