Galaxy Note 4 için yeni güncelleme - Haberler - indir.com

Galaxy Note 4 için yeni güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-16 11:51:14
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Yazılım

Samsung'un Galaxy serisinden Note 4 için şirket güncelleme yayınlamaya devam ediyor. Daha önce de yayınlanan güncellemelere bir yenisi daha eklendi.

Samsung Galaxy Note 4 serisi için yeni bir güncelleme yayınladığını kullanıcılara duyurdu. Güney Koreli firmanın 2014 senesinde satışa sunduğu Galaxy Note 4'te güncellemeler yapılmaya devam ediyor. Telefonun çıktığı günden bu yana popülerliğini koruması, Samsung'un Galaxy Note 4'te güncelleme yayınlamaya devam etmesini sağlıyor. Note serisinin Avrupa genelinde yapmış olduğu bu yeni güncelleme ile beraber, Galaxy Note 4'ün performans artışında da değişiklikler görülecek. Aynı zamanda küçük çaplı var olan hatalarda da iyileştirmeler yapıldığı öğrenildi.

Samsung Galaxy Note 4 serisi için firma kullanıcılara yeni bir güncellemenin haberini verdi. Note serisinde Android 6.0.1 Marshmallow'u yayınlayan Samsung, Note 4'e getirdiği ara güncellemeler, paylaşmaya devam ediyor. Samsung kullanıcılarının telefonları hakkında son zamanlarda pil tüketimiyle ilgili bir takım şikayetleri bulunmaktaydı. Gelen güncelleme ile beraber, bu soruna da çözüm getirildiği söylendi. Bunun dışında SideSync uygulamasının kurulumu esnasında sistemi tehdit eden bir açık güncelleme sonrası ortadan kalkacak. Sistemde var olan ufak çaplı hatalara rastlanmayacak ve aynı zamanda performans artışı görülecek.

OTA yoluyla dağıtılan yeni güncelleme kullanıcıların telefonlarına, 371,66 MB boyutundaki N910CXXS2DPHE yapım numarası ile geliyor. Samsung kullanıcıların güncellemeyi yüklediği takdirde, güvenlik ilkesinin de güncelleneceğini belirtti. Güncellemenin kısa süre içerisinde Türkiye'deki kullanıcıların telefonlarına da geleceği söylendi. Güncelleme otomatik olarak gelmezse, Galaxy Note 4 telefonunuzda "Ayarlar>Cihaz Hakkında>Yazılım Güncelleme" seçeneğinden kendiniz güncelleyebilirsiniz.

 





PAYLAŞ