Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Güncellemesi Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Güncellemesi Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-06 13:00:20
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

Galaxy S6'nın ardından Samsung'un 2014'e damgasını vuran akıllı telefonu Galaxy Note 4 de Android Lollipop güncellemesine kavuştu. Yayınlanan Android 5.1.1 güncellemesi, Galaxy Note 4'te önemli değişikliklere imza attı.

Sammobile tarafından verilen bilgilere göre Galaxy Note 4 modeli için yeni yazılım paketi Rusya'da ortaya çıktı. Exynos işlemcili modeli için yapılan güncellemenin dağıtımı Kies ve şebeke üzerinden yapılıyor.

Materyal tasarım ile birlikte güvenlik geliştirmeleri ve performans iyileştirmelerini getiren bu güncelleme bir çok sorunu çözüme kavuşturuyor. Özellikle Galaxy Note 4'ün Android 5.0.1 Lollipop sürümünde yaşanan RAM sorunu yeni güncelleştirme ile ortadan kaldırılıyor.

Çeşitli güvenlik ve hata düzeltmelerinin yanı sıra kamera tarafında da önemli yeniliklere imza atan güncelleme, kamera performansını ve güvenlik performansını artıracak olan RAW çekim desteği, arayüz iyileştirmeleri, Misafir Modu, performans ve kararlılık geliştirmelerini beraberinde getiriyor.

Şimdilik Rusya'daki kullanıcılara sunulan güncelleştirmenin ilerleyen günlerde diğer Avrupa ülkeleri içinde yayınlanması bekleniyor.





PAYLAŞ