Galaxy J7 Pro İçin Yeni Güncelleme Sunuldu - Haberler - indir.com

Galaxy J7 Pro İçin Yeni Güncelleme Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 17:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung?un geçen yılın Haziran ayında tanıtılan ve ülkemizde de satışta olan orta üst segment modeli Galaxy J7 Pro için yeni bir güncelleme geldi. Orta seviye modeller arasında ülkemizde iyi bir satış rakamına ulaşan cihaz için sunulan güncelleme neler sunuyor gelin bakalım. Güncelleme ile beraber başlıca olarak Android işletim sisteminde ve uygulamalarda tespit edilmiş olan kritik güvenlik açıkları gideriliyor ve birçok yeni iyileştirme de yapılıyor.

Galaxy J7 Pro için yayınlanan güncelleme 195 MB boyutunda olurken F730FXWU2ARE1 sürüm numarası ile geliyor. Ülkemizde ise SM-F730F model numarasına sahip telefonlara güncelleme erişmiş durumda. Ayrıca güncelleme ile beraber Mayıs ayına dair güvenlik yamaları da yer alıyor. Kararlılık ve performans artışına yönelik iyileştirmeler haricinde modelde yer alan küçük hataların düzeltmeleri güncelleme notları arasında yer alıyor. Ancak yapılan yenilik ve değişikliklere dair herhangi bir detay verilmiş değil.

Diğer yandan Galaxy J7 Pro için Android Oreo işletim sisteminin geleceğini söyleyebiliriz. Samsung Türkiye tarafında Oreo sürümünün 13 Temmuz 2018?de sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ