Galaxy J4(2018) ve Galaxy J6(2018) Teknik Özellikleri - Haberler - indir.com

Galaxy J4(2018) ve Galaxy J6(2018) Teknik Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-22 02:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Samsung, özellikle giriş ve orta segmentteki Pazar payını artırabilmek için son dönemlerde başarılı hamleler yaptı. Ülkemizde de oldukça sevilere kullanılan ve satışı iyi olan J serisine katılan yeni üyelerin özellikleri sızdırıldı. Galaxy J4 ve Galaxy J6, Samsung'un giriş ve orta segmentteki hedeflerine ulaşmasında yardımcı olabilir. Samsung'un orta segment cihazlarda da infinitu display teknolojisini kullanacağı uzunca bir süredir gündemde konuşuluyordu. Yeni gelen sızıntılar sayesinde bu gündemde konuşulan konunun gerçeklik payı biraz daha arttı.

Samsung Galaxy J6'nın teknik özellikleri

Şayet elde edilen bilgiler doğru ise, Galaxy J6 infinity display teknolojisi ile beraber piyasaya sürülecek. 5.6 inç ekran özelliğine sahip olacak olan J6, kalbinde ise Exynos 7870 işlemcisi yatacak. Bellek konusuna gelecek olursak şayet 2 GB, 3 GB ve 4 GB'lık üç farklı modele sahip olacak olan cihazın depolama seçenekleri ise 32 GB ve 64 GB olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca hafıza kart özelliği de bünyesinde bulunduran cihaz, 13 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kamera özelliğine sahip. Ayrıca gelen sızıntılara göre çift sim hattı girişi de mevcut olacağı öğrenildi. 3000 mAh gücünde bataryaya sahip olacak olan J6, işletim sistemi ise Android Oreo olacak.

Samsung Galaxy J4'dün teknik özellikleri

Gelen sızıntıları ele alacak olursak J6'ya nazaran daha düşük bir donanıma sahip olacak olan J4, 5.5 inçlik ekranla kullanıcıları ile buluşacak. Ancak Samsung'un panel seçimi konusunda AMOLED mi yoksa LCD mi kullanacağı konusunda şimdilik kesin bir bilgi elimizde yok.

Exynos 7570 işlemcisinden gücünü alacak olan J4, 2 GB ve 3 GB RAM'e sahip iki farklı versiyon bulunduracak. Ayrıca 13 Megapiksel arka kamera, 5 Mgepikselön kamera özelliğinin yanı sıra ön kamerasında flaş özelliği olacak. Tıpkı J6 gibi J4'te 3000 mAh bataryaya, çift sim kart desteğine ve Android Oreo işletim sistemine sahip olacak.





PAYLAŞ