Galaxy A5 ve A7 2017 İçin Kamera Odaklı Güncelleme Yayınlandı - Haberler - indir.com

Galaxy A5 ve A7 2017 İçin Kamera Odaklı Güncelleme Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-03 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un orta-üst segmentte yer alan Galaxy A serisinin 2017 versiyonları için kameraları ilgilendiren yeni bir güncelleme yayınlandı. 2018 ile beraber artık eski olarak nitelendirilen 2017 model çıkışlı cihazlar güncellemeler ile diri tutulmaya devam ediliyor. Son olarak Galaxy A5 ve Galaxy A7 2017 cihazları için önemli bir Samsung güncellemesi yayınlandı. A serisine yönelik yapılan bu güncelleme ile selfie kameralarına odaklı yenilikleri ve performans geliştirmelerini görüyoruz.

Güncelleme ile gelen yeni mod sayesinde kullanıcılar bir nesneye odaklanmak için ekrana dokunmak zorunda kalmayacaklar. Ayrıca bokeh etkisine yönelik yeni geliştirmelerin olduğunu görüyoruz. Yeni bokeh etkisi özelliği ile bir nesneye odaklanıldığı zaman arkadaki detayların bulanıklaştığı gözüküyor. Daha çok iyi ışıklı ortamlarda yararlı olacak olan bu yeni özellik ile gündüz çekimlerinde ve ışığın çok iyi olduğu alanlarda bokeh etkisi ve sonuç bir hayli iyi olmaktadır. Yeni güncelleme ile ön kamera çekimi yaparken yeni geliştirmelere 'efektler' simgesinden erişmek mümkün olacak.

Galaxy A5 ve A7 2017 modellerinin ön kameraları haricinde arka kamera için ise arttırılmış gerçeklik özelliğine yönelik bir yenilik geldi. Artık cihazların arka kameraları ile beraber arttırılmış gerçekliğe yönelik içeriklerden faydalanabileceksiniz.





PAYLAŞ