Galatasaray da e-spor rekabetine dahil oldu - Haberler - indir.com

Galatasaray da e-spor rekabetine dahil oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-08 15:08:20
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

E-spor dünyasına ülkemizden gelen ilgi, yavaş yavaş Türk takımlarının da listede yer almasını sağlamaya devam ediyor. Büyük takımlardan Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin e-Spor dünyasına katılmasından sonra, sonunda Galatasaray'dan da adım geldi.

e-Spor, geçtiğimiz aylarda ülkemizde oldukça ilgi gören alanlardan birisi olarak, sürekli gündemde yer almaya başladı. Bu durum, ülkemizdeki takımlarında yavaş yavaş e-Spor dünyasına katılmasında etkili oldu. Bu anlamda üç büyüklerden ilk adım Beşiktaş'tan geldi ve resmi olarak e-Spor'a katıldığını duyurdu. Beşiktaş'ı takp eden isimse Fenerbahçe oldu. Birkaç ay önce Fenerbahçe'nin de e-Spor'a katıldığını duyurmasının ardından, gözler Galatasaray'ın üzerindeydi. Uzun süredir bu anlamda bir adım beklenen Galatasaray'da, sonunda beklenen haberi verdi. Galatsaray, resmi olarak e-Spor dünyasına katıldığını duyurdu.

Son yıllarda, oyun dünyasının en popüler organizasyonlarından birisi olan e-Spor, ülkemizde de oldukça ilgi gören alanlardan birisi. Ülkemizdeki takımlarında bu alanda yer almasu, ilginin artmasını sağladı. Yaz aylarında, Beşiktaş e-Spor'a katıldığını duyurduktan sonra, Ekim ayının ortalarında Fenerbahçe'den de bu anlamda adım geldi. Son olarak Galatasaray'ın da e-Spor dünyasına katılması beklenirken, beklenen haber sonunda verildi. Galatasaray, resmi olarak e-Spor dünyasına katıldığını açıkladı. Açıklama, site üzerinden yapıldı.  League of Legends Şampiyonluk Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray için yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı: 'Galatasaray olarak hızla büyüyen ve gelişen dijital dünyanın sporla buluştuğu E-spor'a büyük önem veriyoruz. Hedefimiz, sarı kırmızı renklerin yarıştığı diğer tüm alanlarda olduğu gibi en üst seviyede mücadele ederek zirvede yer almaktır. Şu iyi bilinmelidir ki Galatasaray, köklü geçmişinde pek çok alanda örneği olduğu gibi E-spor'un Türkiye'deki gelişiminde de etkin bir rol üstlenecektir. Ülkemizin en büyük ve en genç taraftarına sahip olmanın verdiği dinamizm ve güçlü sponsorlarıyla bu kulvarda da farkını kısa zamanda ortaya koyacaktır.'

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ