Fujitsu World Tour 17 Eylül'de İstanbul'da! - Haberler - indir.com

Fujitsu World Tour 17 Eylül'de İstanbul'da!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-27 11:57:40
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Fujitsu'nun dünyaca ünlü teknoloji turu Fujitsu World Tour, ''İnsan Odaklı İnovasyon: Hiper bağlantılı dünyayı deneyimleyin'' sloganıyla Avrupa, Avustralya, Amerika ve Asya'nın ardından 17 Eylül'de İstanbul Haliç Kongre Merkezi'ne geliyor.

Dünyanın en büyük teknoloji turlarından biri olan Fujitsu World Tour, katılımcılara Fujitsu'nun ileri teknoloji ve çözümlerinin, işlerin büyümesini nasıl sağladığını ve gelecekteki başarının nasıl şekilleneceğini gösteriyor. Etkinlikte yerel ve uluslararası uzmanlar çeşitli sunumlar, atölye çalışmaları, örnek uygulamalar ve yüz yüze görüşmelerle ziyaretçilerle biraraya geliyor.

Fujitsu World Tour 2015, veri merkezi teknolojisi, mobilite, bulut, büyük veri ve sosyal medya gibi alanlardaki son trendleri bir araya getirirken, Fujitsu'nun uçtan uca hizmetleri, çözümleri ve ürünlerinin yarattığı değer zincirini de ziyaretçilerle buluşturacak.

Son teknoloji inovasyonlar arasında kullanıcıların dokundukları görseli duyusal olarak da test etmelerini sağlayan haptic tabletten, iris taramalı akıllı telefonlar dek pek çok yeni ürün yer alıyor. Fujitsu'nun Ar-Ge çalışmalarının en önemli ayağı olan Fujitsu Laboratuvarları da insan odaklı inovasyon kavramının yön verdiği geleceğe yönelik ürünleriyle Fujitsu World Tour'un bir parçası olacak.

Etkinlikte; referans proje sunumları ile sektörün önde gelen kuruluşlarının, Fujitsu ürün ve hizmetleriyle iş yaşamlarında nasıl farklılık yarattıklarını aktaracakları sunumların yanı sıra yine sektörün önde gelen profesyonellerinin biraraya geleceği ?Dijital Dönüşüm? başlıklı bir panel gerçekleştirilecek ve panelde yeni teknoloji ve kavramlarla, dünyamızın nasıl değiştiği tartışılacak.

Fujitsu World Tour'un tüm rotasında olduğu gibi İstanbul'da Fujitsu; Intel, Microsoft, Brocade, Citrix ve SuSE gibi partnerleriyle ürün ve çözüm portföyünü sergileyecek. İşte sergilenecek ürünlerden bazıları:

İstemci sunucu cihazları: Fujitsu; yeni lansmanı yapılan LIFEBOOK notebook ve en son 5. Nesil Intel Core vPro işlemci ailesini barındıran, 8-inç endüstriyel tableri STYLISTIC V535 ve güçlü 1U raf tipi iş istasyonu CELSIUS C740'ı sergileyecek.

Güvenlik: Günümüzde 200 milyondan fazla insan yüksek seviyede güvenli ve hijyenik PalmSecure kimlik doğrulama sistemini kullanıyor. İnovatif iki faktörlü kimlik doğrulamanın ön planda yer almasının yanı sıra FUJITSU, PalmSecure ile kimlik kartlarını ve yaka kartlarını bir araya getiren FUJITSU PalmSecure ID Match çözümünü ve bu çözümün perakende sektöründe kullanımını ve mobil ve iş istasyonlarına entegrasyonunu anlatacak.

Fujitsu Sunucular: Fujitsu; endüstriyel standartlardaki x86 PRIMERY sunucular, kritik görevler için UNIX özellikleriyle x86'nın maliyet avantajlarını bir araya getiren PRIMEQUEST ve UNIX/SPARC tabanlı en fazla ölçeklenebilir sunucusu Fujitsu M10'u sunuyor.

PRIMEFLEX Entegre Sistemler: Enterge sistemler, şirketlere işlerini büyütme olanağı sağlarken karmaşıklıktan kurtarıyor ve daha güçlü veri merkezlerinin daha hızlı bir biçimde entegre edilmesiyle riski azaltıyor. PRIMEFLEX, operasyonel masrafları azaltarak şirketlere büyük bir hız avantajı sağlıyor.

Depolama çözümleri: Fujitsuiş odaklı depolama sistemleri, büyük ölçekli depolama çözümleri, veri koruma cihazları ve müşterilerin sürekli büyüyen veri miktarını yönetmelerine olanak sağlayan sistemler sunuyor.

SAP çözümleri: 40 yılı aşkın bir süredir güvenilir bir küresel SAP ortağı olarak Fujitsu; binlerce müşterisinin işlerini basitleştirmesine, inovasyon yapmasına ve büyümesine destek oldu. Fujitsu'nun uzmanlığı, farklı endüstrilerdeki bilgi birikimi ve teknoloji deneyimi, müşterilerinin iş hedeflerine ulaşmasına ve rekabette önemli bir avantaj elde etmesine yardımcı oluyor.





PAYLAŞ