FPS türünde tercih edebileceğiniz 5 oyun - Haberler - indir.com

FPS türünde tercih edebileceğiniz 5 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-23 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

FPS ( First Person Shooter ) oyun dünyasının en sevilen oyun tarzlarından birisi olarak biliniyor. Bu tarzda piyasaya sürülen yapımlar da genellikle çok fazla tutuyor. Bunun bir örneği olarak Counter-Strike gösterilebilir. Mobil oyuncular tarafından da tercih edilen FPS oyunlardan, iOS ve Android cihazlarda oynanabilecek olan 5 oyun şöyle olabilir;

Dead Effect (Android & iOS)

İsmi pek fazla duyulmamı olsa da, Android cihazlarda oynanabilecek olan en iyi FPS oyunlarından birisi Dead .Effect olarak gösterilebilir. Oyunun grafikleri, çıktığı döneme göre değerlendirildiğinde iyi denilebilecek oyunlardan biri. Aynı zamanda korku oyunu sevenlerin de tercih edebileceği bir yapım.

Shadowgun: Dead Zone (Android  & iOS & Mac OS)

Düşmanlarınızı öldürmeye çalıştığınız bu yapım da, çoklu oyuncu modu da bulunuyor. FPS oyunu seven mobil oyuncuların keyif alabileceği bir oyun.

Dead Trigger (Android  & iOS)

Android ve iOS platformlarında FPS oyunu denildiğinde akla ilk gelen yapımlardan birisi; Dead Trigger. Oyunda yine zombilerden kendinizi korumaya çalışıyorsunuz. Oyunun beğenilmesi üzerine, sonrasında devam oyunu da çıkarıldı.

Unkilled (Android)

Önerilebilecek bir diğer FPS oyunu olan Unkilled bir hikayeye sahip olması yönünden birçok FPS oyunundan ayrılıyor. Fakat eksi yönü, internet olmadan oynanamıyor olması. Bu oyunda da yine zombilere karşı savaş veriyorsunuz.

Modern Strike Online

Bir diğer internetle oynanan FPS mobil oyunu Modern Strike Online. Yapım, Counter-Strike'a benzemesiyle, CS hayranlarının dikkatini çekebilir. Modern Strike Online'daki oyun modları da, Counter Strike'ı andırıyor.





PAYLAŞ