Foursquare, Yepyeni Bir Logo ve Görünüme Kavuşuyor - Haberler - indir.com

Foursquare, Yepyeni Bir Logo ve Görünüme Kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Konum bildirme ve mekan keşif uygulaması olarak milyonlarca mobil kullanıcı tarafından kullanılan Foursquare, az önce resmi blogu üzerinden yaptığı bir duyuruyla logo ve uygulama görünümünü yenilediğini açıkladı.

Birkaç hafta içinde kullanıcılarla buluşacağı duyurulan yeni Foursquare'in tamamen kullanıcıların beğenilerine odaklanacak bir yapıya sahip olacağı ve kullanıcıların hoşlandıkları şeyleri söylemelerinin kendileri için yeterli olacağını açıklayan Foursquare, beğenilerle uyuşan mekanları konuma göre sizler için bulacağından da bahsediyor.

Buna ek olarak bazı değişiklerinde kullanıcıları beklediğinin bildirildiği açıklamada yarından itibaren Foursquare üzerinden yapılan tüm check'inlerin 2 ay önce yayınlanan yeni uygulama Swarm'a taşınacağı ve hala Foursquare kullanarak check-in yapmak isteyenlerin ise Swarm'a bir an önce geçmeleri öneriliyor.

Ayrıca yenilenecek olan Swarm uygulamasıyla birlikte yeni imajlar, görsel arayüz güncellemesi de bizleri bekleyen diğer özellikler arasında yer alıyor.

Yeni bir uygulama geliştirenlerin yepyeni bir logoya ihtiyacı olduğu vurgusunun da yapıldığı açıklamada geçmişte kullanılan Foursquare check-in işaretinden yeni bir logo ortaya çıkarıldığı da belirtiliyor. Süper kahraman amblemi ve harita pini karışımı olarak ortaya çıkan yeni Foursquare logosunu aşağıda görebilirsiniz.

Foursquare yeni logo

Foursquare'i açtığımızda karşımıza çıkacak olan ekran görüntüsünü de paylaşan Foursquare, tıpkı iki farklı kişinin dünyayı aynı görmemesi gibi, iki farklı uygulamanın bizlere birbirinden farklı deneyimler yaşatacağını ve uygulamanın tamamen bizlere özel hale geleceğini de aktarıyor. Foursquare'in yeni tasarımı için paylaşılan görseli aşağıda bulabilirsiniz.

Foursquare Yeni Tasarım

Son olarak kurulduğu günden bu yana 'kişiselleştirilmiş yerel arama' geleceğinin başlangıcına adım attığına vurgu yapan Foursquare, 50 milyon kişiden oluşan kullanıcı topluluğunun yardımıyla, tüm tavsiyeleri dinleyerek, check-in'leri, fotoğrafları ve akıllı algoritmaları ekleyerek uygulamaları inşa ettiklerini belirtti.

Önümüzdeki haftadan itibaren güncel sürümüyle kullanıcı beğenisi ve konumuna göre mekan önerileri sunacak Foursquare ile yarından itibaren check-in yapmak için kullanabileceğiniz Swarm uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ