Fotoğraf tamamlama uygulaması WeSnap, Fransız oyun şirketi Akkad tarafından satın alındı! - Haberler - indir.com

Fotoğraf tamamlama uygulaması WeSnap, Fransız oyun şirketi Akkad tarafından satın alındı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-17 15:15:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sizlere 2015 yılında tanıttığımız WeSnap, iki yarım fotoğrafı birleştirmesiyle dikkatleri üzerine çeken bir uygulamaydı ve tanıtıldığında ProductHunt'ta günün en çok oylanan uygulaması olmuştu. WeSnap, aradan geçen 1,5 yılda ayakta kalmayı başarmış ve resmi blogunda paylaşılan bilgiye göre Akkad adlı Fransız şirket tarafından satın alınmış.

Gökhan Çeliker, söz konusu blog yazısında WeSnap'in geliştirilmesine farklı rollerdeki 20 kişinin katkı sağladığını paylaşıyor ve hem ekibine hem de kullanıcılarına teşekkür ediyor. Satın alma rakamı ve kullanıcı sayısı gibi herhangi bir rakam da paylaşmıyor.

Diğer yandan Akkad, Fransa merkezli ancak ABD ve Bulgaristan'da da ofisleri bulunan bir teknoloji şirketi. iOS, Android, Windows Phone akıllı telefon ve tabletleri için oyunlar geliştiriyor ve şu sıralarda sahibi olduğu Html5.com'u yayına hazırlamakla meşgul.

WeSnap'in satın almasına dair yeni bir bilgi öğrenmemiz halinde sizlerle paylaşacağız.

Peki WeSnap'in özellikleri neler mi? Okumaya devam edin.

Özellikle Türk kullanıcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan uygulama, kısa sürede bu kadar popüler olmasını yine bizlere borçlu durumda. Birbirinden uzak iki kullanıcının bir fotoğrafı tamamlayarak paylaşmalarını mümkün hale getiren uygulama, oldukça pratik ve kolay bir kullanıma sahip.

WeSnap uygulamasına Facebook veya Twitter hesaplarından biri ile giriş yapılabiliyor. Ara yüz olarak yalın bir görüntü sağlayan uygulama, iki ana amaç üzerinden çalıştırılıyor. Bunlardan ilki, iki kişi ortaklaşa bir paylaşım oluşturabilmek iken; diğeri ise zaten bir yarısı paylaşılan görseli tamamlamaya yönelik olarak uygulamayı kullanmak oluyor.

Uygulama içinde bulunan hazır filtreler ile fotoğraf eklerken farklı efektler oluşturulabiliyor. Kendi fotoğraf albümlerinizden görselleri seçebildiğiniz uygulama bünyesinde, yakın zamanda sponsorlu bağlantılar da görebilirsiniz. Bu bağlantılarda ana amaç para kazanmak olduğu için, ünlü marka ya da kişilerin yarım fotoğrafları bir anda karşınıza çıkabilir.





PAYLAŞ