Fotoğraf Düzenleme ve Efekt Ekleme Uygulaması: Retrica - Haberler - indir.com

Fotoğraf Düzenleme ve Efekt Ekleme Uygulaması: Retrica

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Klasik fotoğraf düzenleme uygulamalarından farklı olarak nostaljik görüntü efektleriyle dikkat çeken Retrica, kullanıcıların ücretsiz olarak mobil cihazlarında kullanabilecekleri fotoğraf düzenleme ve efekt ekleme uygulamasıdır.

Amatör ve profesyonel kullanıcılar için oldukça kolay bir kullanım imkanına sahip olan Retrica sayesinde fotoğraflarınızı uygulamada bulunan vintage fotoğraf filtresi gibi çeşitli filtreler yoluyla güzelleştirebilir, fotoğraf odağının dışındaki bölgeleri bulanıklaştırabilir, fotoğraflarınızı siyah beyaz hale getirebilir, sephia tonlarına çevirebilir ve farklı renklere kayan fotoğraflar hazırlayabilirsiniz.

RetricaApp

Ayrıca tek bir fotoğraf içinde farklı şekillere bölünmüş 1, 2, 3, 4 ve 9 kare kullanımına imkan veren Retrica, fotoğraf kesme özelliği sayesinde fotoğraflarınız üzerinde istemediğiniz bölgeleri kesmenize de imkan tanımaktadır. 

Uygulama ile düzenlediğiniz fotoğraflarınızı Facebook, Twitter, Instagram ve Flickr gibi sosyal ağlarda paylaşabilir ya da e-posta yoluyla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Yaklaşık olarak 80'den fazla fotoğraf filtresini kullanıcılarına sunan Retrica uygulamasının Android ve iPhone sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ