Fortnite'ı kazanmanız için 5 ipuçu - Haberler - indir.com

Fortnite'ı kazanmanız için 5 ipuçu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 13:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun tutkunlarının gözde oyunlarından biri olan Fortnite, kısa sürede çok büyük kitlelere hitap etmeyi başardı. Yapım oyuncuların büyük keyif alarak oynadığı bir yapım ve her geçen gün de oyuncu sayısında artış oluyor. Fortnite oyuncularının, oyunda başarılı olabilmesi adına Youtuber Ali-A oyunculara bazı ipuçları verdi. Ali-A, oyuncuların oyunu kazanması adına 5 ipucu verdi.

Fortnite'ı kazanmanız için 5 ipucu

  1. Yağmanızı mantık çerçevesinde yapın

Medkit, bandage ve korumalara ihtiyacınız olacağı için, üzerinizde her zaman 5 silah bulundurmamanız gerekiyor. Üzerinizdeki eşyaları, kendi oyun mantığınız çerçevesinde, dengeli bir şekilde dağıtın.

  1. İnşanızı verimli bir şekilde yapın

İnşa, oyunun en önemli kısımlarından birisi. Genel olarak oyunda başarılı olan oyunculara bakıldığında, inşalarının iyi olduğu dikkat çekiyor ve inşası zayıf olanlarda daha çabuk vuruluyor. Bunun için özellikle yeni başlayanların inşa konusunda hızlı ilerlemeye çalışmaları gerekir.

  1. Kaç rakibinizin kaldığını devamlı kontrol etmelisiniz

Strateji belirlemeniz adına rakip sayısını bilmeniz önem taşır. Bu nedenle oyun sonuna geldiğinizde kaç rakibinizin kaldığını kontrol edin. Rakiplerinizi tespit edip ona göre konum alırsanız, daha rahat strateji geliştirebilirsiniz.

  1. Farklı oyunlarla pratik yapın

Call of Duty gibi oyunlarda, Fortnite?ın tersine sürekli birilerini öldürme şansınız oluyor. Bu nedenle bu ve benzeri oyunlarda pratik yapmanız, başarılı olmanızda etkili olabilir.

  1. Gelişmek adına oynamaya devam edin

Her oyun geçerli olan bir kural olarak, her zaman kazanmanız mümkün olmadığı için oynamaya devam edin. Oyuna yeni başladığınızda, sonlara kalmak adına silahlı çatışmalardan kaçının ve kendinizi geliştirmek için çabalayın.





PAYLAŞ