Fortnite iOS 1 Ayda 25 Milyon Dolar Kazandı - Haberler - indir.com

Fortnite iOS 1 Ayda 25 Milyon Dolar Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 14:49:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Fortnite adlı mobil oyun hayatta kalma oyunları arasında popülerliğini sürdürüyor. Bir süre önce mobil Android ve iOS için çıkışını gerçekleştiren Fortnite cephesinden yeni rakamlar yayınlandı. Oyun ABD beyzbol takımı olan Cleveland Indiand'ın maçında stadyumda gösterilmesi ile beraber popülerliği artmaya başlamıştı. Fortnite iOS uygulaması ise ekonomik anlamda iyi işler başardığı belli oldu. Sensor Tower tarafından App Store performansı gözlemlenen oyun bu kapsamda 25 milyon dolar kazandırdığı belli oldu.

Ücretsiz olarak indirilebilen oyun, oyun için satın alımlar ile beraber bu rakamı kazandırdığı belli oldu. Bu popülerlik ve güncellik ile bu kazanç değerlerinin bir süre daha sürmesi bekleniyor. Nisan ayının ilk haftası ile beraber Fortnite için 9.5 milyon dolarlık harcama yapıldığı belirtiliyor. Bu rakam ise en çok gelir sağlayan iOS uygulamaları arasında Fortnite, ikinci sıraya konumlanmış oluyor.

Mobil versiyon tarafında oyun iOS'ta indirilebilir olurken Android için ise henüz yolda olduğu belirtiliyor. Android versiyonu çıkışı ile beraber Fortnite'ın 2018'de Epic Games'e 500 milyon dolar kazandırabileceği tahminleri bulunuyor. Geliştirilmeye devam edilen oyun şuan için iOS 11 yüklü telefonlar tarafından oynanabiliyor.





PAYLAŞ