Fortnite, Galaxy Note 9'a özel olarak gelecek - Haberler - indir.com

Fortnite, Galaxy Note 9'a özel olarak gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-27 14:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Galaxy Note 9, kısa bir süre sonra tanıtılacak ve tanıtımdan sonra satışa sunulacak. Galaxy Note 9 bekleyen teknoloji tutkunlarının yanı sıra, mobil oyun tutkunlarını da ilgilendirecek bir detay ortaya çıktı. Bilindiği üzere mobil oyun tutkunları da bu sıra, popüler yapımlardan Fortnite'ın Android için yayınlanmasını bekliyordu. Epic Games, Fortnite'ın Android platformuna çıkış tarihi için henüz net bir açıklama yapmadı. Yalnızca yaz ayları içerisinde çıkacağı söylenmişti. Şimdi gelen son bilgilere bakılırsa, Fortnite ilk etapta yalnızca Galaxy Note 9'da oyun severlere sunulacak. Diğer Andorid cihazlar için de Note 9'da çıkışından bir ay kadar sonra çıkış yapacak.

Fortnite, Galaxy Note 9 ile Android'e gelecek

Kısa bir süre önce XDA Developers ve 9to5Google sitelerinden elde edilen bilgilere bakılırsa, Epic Games ve Samsung bir anlaşmaya gidiyor olabilir. Fortnite bilindiği üzere günümüzün hem video hem de mobil oyun dünyasındaki en popüler oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Samsung da bu ünden yararlanarak, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 satışlarını yükseltmek için, Fortnite'ın popülerliğini kullanacak gibi duruyor. XDA Developers ve 9to5Google sitelerinde yayınlanan bilgide, Fortnite, Android'teki ilk çıkışını Galaxy Note 9 cihazında yapabilir.

Bir diğer iddiaya göre de Fortnite, Galaxy Note 9 kullanıcılarına oyun içerisinde bazı özel ayrıcalıklar tanıyacak. Örneğin, V-Bucks ve oyuncu kostümlerinin, Note 9 kullanıcılarına ücretsiz olarak verilmesi. Bir başka iddiaya göre de Stylus kalemi, oyun içerisinde etkin olarak kullanılabilecek. Samsung, S9 ile hesaplarındaki satışa ulaşamamıştı ve böyle bir iddia doğru çıkarsa, şirketin satış rakamlarını yükseltmesinde etkili olabilir.  Fakat henüz bu konuyla ilgili iki taraftan da resmi bir açıklama gelmedi.





PAYLAŞ