Fortnite Battle Royale'in iOS Sürümü İçin Kayıtlar Başladı - Haberler - indir.com

Fortnite Battle Royale'in iOS Sürümü İçin Kayıtlar Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:58:22
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünya genelinde oldukça popüler olan ve on milyonlarca oyuncuya sahip Fortnite Battle Royale adlı oyun PC platformundan sonra mobil cihazlara da geliyor. Oyun şuan için davetli oyuncular tarafından oynanabiliyor ve iOS sürüm için kayıtların ise 12 Mart itibariyle başladığı açıklandı. Geliştirici Epic Games tarafından yapılan duyuru ile Fortnite?ın mobil versiyonunun geleceği açıklanmış oldu. Oyun şuan için PlayStation 4, PC, Xbox One ve Mac platformlarında oynanabilir durumdayken, iOS cihazlar içinde kayıtlar başlamış oldu.

Henüz mobil çıkışını tam anlamıyla gerçekleştirmeyen oyun için kullanıcılar Fortnite internet adresi üzerinden kayıt formu doldurmaları gerekiyor. Davet edilen oyuncular aldıkları mail içerisindeki bağlantı ile App Store üzerinden indirebilir olacaklar. Diğer yandan bu davet edilen oyuncular arkadaşları ile paylaşabileceği davet kodlarına sahip olacaklar.

Hala geliştirilmekte olan Fortnite mobil versiyon için Android sürümünün ise önümüzdeki aylarda kullanıcılara sunulması bekleniyor. Oyun PC sürümündeki aynı harita, içerik ve oynayış biçimine sahip olacak. Diğer yandan oyunda Cross Play özelliği bulunacak ve oyuncular 100 kişilik hayatta kalma moduna sahip olackalar. iOS 11 destekleyen yeni cihazlarda Fortnite Battle Royal?ın oynanabilir olduğunu belirtelim.





PAYLAŞ