Fortnite: Battle Royale Turbo İnşa Özelliğiyle fark yaratacak - Haberler - indir.com

Fortnite: Battle Royale Turbo İnşa Özelliğiyle fark yaratacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Oyun içi yenilikleri ve iyileştirmeleri tüm hızıyla devam eden Battle Royale, Getirdiği farklı tarzlarla oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. Geçtiğimiz günlerde Epic Games tarafından edindiğimiz bilgilere göre oyuna gelecek olan yeni Savaş Bileti değişiklikleri hakkında bilgi sahibi olduk. Bugünler de ise oyuna yeni güncelleme ile birlikte inşa konusunda bir takım yenilikler ve iyileştirmeler getirdi. Yaptığı bu yeniliklerle ilgili birde video yayınlandı. Bu videoyu haberin sonuna koyacağım oradan erişebilirsiniz. Oyunda bulunan inşa mekaniklerini kullanacak olan oyuncular, oyunu daha rahat ve kolay bir şekilde oynayabilecek. Yeni güncelleme ile beraberinde Fortnite oyuna, Turbo İnşa ismini verdiği özellik getirdi. Oyunculara ateş etme düğmesine basılı tutarken aynı zamanda sürekli olarak inşa etmeye olanak sağlayan bu özellik, defansif olarak kurulan duvarlarda ya da hızlı hareket etmeniz gereken zamanlarda oyunculara hız ve kolaylık sağlayacak. Fakat bu özelliği kullanmak istiyorsanız ayarlar bölümünde aktif hale getirmeniz gerekecektir. Aksi taktirde özellikten faydalanamazsınız.

Sadece bunlarla sınırlı kalmayan oyun aynı zamanda yeni getirdiği güncelleme ile otomatik materyal değiştirme özelliğinde sahip oldu. Adından da anlaşıldığı üzere bu özellik, inşa yaparken kullandığınız materyalin bitmesi durumunda otomatik olarak diğer materyale geçiş olanağı sağlıyor. Buda demek oluyor ki kritik zamanlarda inşa yaparken materyal değiştirmek için ekstra bir zaman harcamanıza neden olmayacak. Bu özelliği de kullanmak istiyorsanız şayet gene aynı şekilde ayarlar kısmından aktif hale getirmek zorundasınız.

Bir özellik daha var ki buda çok hoşunuza gidecek diye düşünüyorum. Artık bir aracın bir taşın veyahut bir ağacın bulunduğu yere inşa yapabileceksiniz. Daha önceden büyük yapılar sizin inşa yapmanızı engelliyordu. Şayet oraya bir inşa yapmak istiyorsanız o engeli kaldırmanız gerekiyordu. Yeni gelen güncelleme sayesinde o büyük objeleri kaldırmaya gerek duymadan inşa yapabileceksiniz. Bu özellik sayesinde oyunda hız kazanırken ayrıca dilediğiniz yere dilediğiniz inşayı yapabileceksiniz.





PAYLAŞ