Fortnite 1. yaşına özel hediyeler dağıtıyor - Haberler - indir.com

Fortnite 1. yaşına özel hediyeler dağıtıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-27 17:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Bütün oyun severleri kısa bir zaman içerisinde etkisi altına almayı başaran Fortnite, bugün tam 1. yaşına girdi. Koca bir yıl firmayı yalnız bırakmayan oyun severleri mutlu etmek isteyen firma, oyunun birinci yaş gününe özel etkinlikler, kozmetik eşyalar ve görevler hazırladı. Fortnite'ın doğum gününden ötürü oyuncularına özel görevler hazırlayan Epic Games, bu görevi tamamlayan oyuncularına özel hediyeler ve sürprizler yapacak. Bu görevleri tamamlayan oyunculara 5 bin Tecrübe Puanı taktim edilecek. Ayrıca rakiplerine bin hasar veren oyuncularına, Epic Games 'Fortnite'ın doğum günü' isimli emoji açılacak. Oyuncularını oldukça önemseyen şirket, onlara küçük sürprizler hazırlayarak mutlu etmeye çalışıyor. Aynı zamanda onların her daim yanında olduğu mesajı vermek istiyor.

3. görevi çok seveceğinize eminim

Tüm bu görevleri tamamlayan oyun severleri son bir görev bekleyecek. Bu aşamada ise 10 farklı doğum günü pastası dans ederek 'Nice Senelere' isimli grafiti açılacak. Bu görevi de tamamlayan oyun severleri Doğum Günü Pastası sırt süsü hediyesi bekleyecek. Oyunda kısa bir süreliğine bir mod olarak yer alan Oyun Alanı modu oyun severler tarafından çok beğenilmiş ve çokça konuşulmuştu. Bu kadar çok beğenilen modu ise Epic Games, doğum günü nedeniyle sevilen bu modu tekrardan getiriyor. Hatta eski haline yapılan yenilikler ve güncellemeler ile sizi karşılayacak.

Oyun alanı modu sayesinde oyuna daha da bağlanabilirsiniz.

Oyun alanı moduna eklenen takım oluşturma görevi sayesinde, oyun severler ekip halinde takım savaşlarına girebilecekler. Bu sayede çok eğlenecek olan oyun severler, eminim oyuna olan bağımlılıkları ve tutkuları artacak. Eski özelliği olan olanca serbestliği içinde çılgınca tasarımlara imza atıp bunların videolarını ve ekran görüntülerini





PAYLAŞ