Football Manager ile Guinness Rekorlar Kitabı'na Girdi - Haberler - indir.com

Football Manager ile Guinness Rekorlar Kitabı'na Girdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-30 07:31:45
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Menajerlik oyunları arasında en çok bilinen oyunlardan birisi olan Football Manager oyununda, oyunculardan birisi kırdığı rekorlar Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı.

Futbol oyunları arasında oyuncuların en çok tercih ettiği türlerden birisi de menajerlik oyunları. Menajerlik oyunları arasında oyuncuların en çok tercih ettiği oyunlardan birisi ise Football Manager oyunu. Oyun dünyasında futbol oyunları arasında çok fazla seçeneği olmayan oyuncular, menajerlik oyunlarına da yöneliyorlar. Öyle ki, Football Manager oyununu oynayan oyunculardan biri, oyunda kırdığı rekorla Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Birleşik Krallık'ta yaşayan Darren Bland adındaki oyuncu, tek takımla en uzun süre Football Manager oyununu oynayan kişi  seçildi.

Menajer oyunları arasında en popüler olanlarından Football Manager oyununda, oyunculardan biri Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Birleşik Krallık'ta yaşayan ve Liverpool taraftarı olan Darren Bland adlı oyuncu, 173 gün, 16 saat ve 51 dakika oyun süresine ulaşarak başarıyı yakaladı. Yapılan hesaplamalara göre Bland Football Manager'i toplamda  4 bin 150 saat oynamış. Oyun içerisindeki faaliyetlerine bakıldığında ise Darren Bland'in Fiorentina ile tam 154 sezon oynadığı ve 151 kez de ligi kazanmayı başardığı görüldü. Bu rakamlar Bland'in Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmesini sağladı. Bland'in oyuna ilk başladığında böyle bir başarıya imza atacağı aklının ucundan bile geçmezken, Guinnes'e adını yazdırdı. Fiorentina takımını seçerek oyuna başlangıç yapan Darren Bland, 2010-2163 sezonları arasında İtalyan takımını çalıştırdı. Bu sezonlar arasında tam 151 kez oyunda kupa sahibinin kendisi olduğunu belirtti. İki yıl aralıksız olarak oyunu oynayan Bland, elde ettiği bu başarıdan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ