Fizik Tabanlı Beceri Oyunu: Microtrip (Video) - Haberler - indir.com

Fizik Tabanlı Beceri Oyunu: Microtrip (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oldukça eğlenceli bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Microtrip oyununda, kontrolü ele alacağınız bir mikro organizmanın akyuvarları yemesini sağlayacak ve en yüksek puanı kazanmak için mücadele edeceksiniz.

Fizik tabanlı olarak geliştirilmiş olan oyunda bir organizma içinde bulunan ve yukarıdan aşağıya doğru ilerleyen bir mikro organizmanın kontrolünü ele alarak onun akyuvarları yemesini sağlamalı ve en yüksek puanı elde etmeye çalışmalısınız.

Microtrip Game

İki boyutlu eğlenceli bir oyun dünyasının kapılarını aralayan, farklı oynanışı nedeniyle dikkatimizi çeken oyunda ayrıca ilerlerken karşınıza çıkan engellerden de sakınmanız gerekiyor. Zira bu engellere dokunacak olursanız, kontrol ettiğiniz mikro organizma patlıyor ve oyun sonlanıyor.

Dokunmatik ekran ve hareket algılayıcılar olmak üzere iki farklı kontrol şemasının yer aldığı Microtrip oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyun için yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Microtrip Oynanış Videosu


PAYLAŞ