Final Fantasy'den Ariana Grande sürprizi geliyor - Haberler - indir.com

Final Fantasy'den Ariana Grande sürprizi geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-06 01:15:09
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Şarkıcılığı, oyunculuğu ve söz yazarlığıyla tanınan sanatçı Ariana Grande, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi. Ariana Grande, şimdiye kadar 2 Grammy adaylığı, 3 Amerikan Müzik ödülü, 2 MTV Avrupa Müzik ödülü ve MTV Video Müzik ödülü gibi birçok ödüle layık görüldü. Hem dizi oyunculuğu hem de şarkıcılığıyla ilgi odağı olmayı başaran Ariana Grande, başka bir alanda daha adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü yıldız, bu kez de bir oyun karakteri olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

İlk olarak 15 yaşındayken Broadway'de sahne alarak adını duyuran ABD'li şarkıcı Ariana Grande, sonrasında hız kesmeden bu camiada yükselmeye başladı. Aldığı birçok ödülle de adını gündeme taşıyan ünlü sanatçı, bu kez farklı bir alanda adından söz ettirdi. Sevilen oyunlardan birisi olan Final Fantasy ve ABD'li ünlü şarkıcı Ariana Grande'in adı aynı projede anıldı. Geçtiğimiz yıl içerisinde Final Fantasy: Brave Exvius, iOS ve Andorid cihazlar için oynanmaya sunulmuştu. Sevilerek oynanan mobil oyun Final Fantasy: Brave Exvius'ta Ariana Grande'in de yer alacağı haberi paylaşıldı. Ariana Grande, konuyla alakalı olarak Instagram hesabında şu paylaşımı yaptı; 'Hayatım boyunca dahil olduğum en şirin şey. O kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum.'

Dangerous Woman albümünden bilinen imajı siyah kulaklıklarıyla oyunda yer alacak olan Ariana Grande'in, net olarak ne zaman oyuna ekleneceğine dair bir bilgi paylaşılmadı. İlerleyen günlerde konuyla alakalı yeni detayların paylaşılması bekleniyor.





PAYLAŞ