Final Fantasy XV satışları 6 milyonu aştı - Haberler - indir.com

Final Fantasy XV satışları 6 milyonu aştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-16 12:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Square Enix tarafından geçtiğimiz yıl sonbahar aylarında oyuncularla buluşan Final Fantasy serisinin son oyunu Final Fantasy XV, bu seri de başarı yakaladı. Oyuncular tarafından beğenilen oyunlar arasına girmeyi başaran Final Fantasy XV, çıkışından önce tanıtımlarını iyi bir şekilde yaptı. Bu tanıtımlar oyunun ilgi çekmesini başardı ve oyuncuların oyunu merak etmesini sağladı. Oyunun çıkışını yapmasını dört gözle bekleyen oyuncular, çıkışından sonra da oyuna gerekli ilgiyi gösterdiler. Bu süreçte de oyun severlerden olumlu yorumlar almayı başaran Final Fantasy XV'in satış rakamlarına da yansıdı.

Final Fantasy XV, sonbahar aylarına piyasaya sürülmesiyle beraber, oyun tutkunlarının ilgisini üzerine toplayan oyunlardan biri olmayı başardı. Satış rakamları konusunda da yüzü gülen firma Square Enix, Final Fantasy XV'in satış rakamlarıyla alakalı olarak bazı açıklamalarda da bulundu. Firma yaptığı açıklamasında oyunun satış rakamlarının 6 milyona ulaştığın bildirdi. Arz talep unsuru göz önüne alındığında ise satış rakamının 5 milyonun üzerinde olduğu söyleniyor. Hala satışları devam eden Final Fantasy XV'in bu rakamı daha üst seviyelere taşıması bekleniyor. Bununla beraber son kullanıcılara ulaşan rakamların bu satış rakamlarına dahil olmadığının altı çizildi.

Final Fantasy XV'in son olarak yayınlanacak olan güncellemesinde, öykü odaklı içerikler oyuncular tarafından merakla bekleniyor.  Güncellemenin gelmesiyle beraber, hem yeni içeriğin hem de hata düzeltmelerinin de satışlara yansıması bekleniyor.





PAYLAŞ