Files Go ile dosyalarınızı Google'da ararmış gibi arayabileceksiniz - Haberler - indir.com

Files Go ile dosyalarınızı Google'da ararmış gibi arayabileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-26 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın başarılı Android dosya yöneticisi olan Files Go uygulaması için yeni güncelleme ile yeni özellikler sunuluyor. Dosya yönetimi noktasında basit yapısı ile tercih edilen bu uygulama ile artık daha basit bir şekilde aradığınız uygulamayı bulabileceksiniz. Artık telefonunuzda aradığınız dosyaları internet araması yapar gibi bulabileceksiniz. Uygulama otomatik olarak algılayarak çeşitli sonuçlar göstermeye başlayacak ve arama geçmişiniz ise hafızada kayıtlı kalacak. Bu özelliği kulanmak için Dosyalar sekmesinin hemen altında yer alan arama ikonuna basmanız yeterli olacaktır.

Google bu tüm arama işleminin çevrim dışı bir şekilde olduğunu ifade ediyor. Files Go uygulaması bir fotoğraf yada dosyanın aynı kopyası bulunan tüm içerik ve yerleri de gösteriyor. Kopyaları silmeniz depolama alanı için önerilirken, bunun için küçük resme uzunca bastırarak dosyanın cihazda hangi konumda olduğunu görerek silebileceksiniz. Diğer yandan Files Go uygulamasının Google Fotoğraflar ile eş zamanlı çalıştığı ifade ediliyor.

Tüm bu yenilikler haricinde Files Go uygulamasının Android kullanıcılarının tercih edebileceği dosya yöneticisi olduğunu söyleyebiliriz. Sizlerde Google Play Store üzerinden Files Go uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ