FIFA 17 Mobil Cihazlara Geliyor Ücretsiz Ön Kayıtlar Başladı - Haberler - indir.com

FIFA 17 Mobil Cihazlara Geliyor Ücretsiz Ön Kayıtlar Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-26 09:48:26
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Fifa 17 çıkış tarihi tüm oyuncular tarafından dört gözle beklenirken, mobil kullanıcılara da bir müjde geldi. Fifa Mobile adıyla, Fifa 17 telefonlarınıza da geliyor.

Fifa 17 bu yıl oyun dünyasında bomba gibi bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yaptığı lisans anlaşmaları ve oyun içerisindeki güncellemeler, oyuncuların yeni versiyonu hayli merak etmelerine ve sabırsızlıkla oyunun çıkış tarihini beklemelerine neden olmuştu. Oyunla ilgili yayınlanan görseller ve videolara bakıldığında da, oyuncuların beklentileri karşılanacak gibi görünüyor. Fifa, oyunla ilgili bunca güzel haberden sonra, mobil oyuncuları da mutlu edecek bir haberle tekrar gündeme geldi. Fifa 17, Fifa Mobile adıyla mobil oyuncuların da kullanımına sunulacak.

Fifa yeni duyurduğu bir haberle, mobil oyuncuları oldukça sevindirecek. Oyun platformlarında oynayabilmek için dört gözle beklenen Fifa 17, artık mobil oyuncular tarafından da beklenmeye başlayabilir. Çünkü; Fifa 17 mobil cihazlarda da oynanabilecek. Fifa sonbahar ayında çıkacak oyunlar arasında en çok beklenenlerden biri. Yayınladığı videolardan da bakılırsa, beklenmeye değecek bir oyunla dönüş yapacak gibi duruyor. PS 4, PC ve Xbox'ta kendi alanında oynanabilen en iyi oyun olmaya hazırlanan Fifa, bu yarışa mobil oyun camiasında da girecek. Mobil cihazlarda da, farklı modlar ve çeşitli grafikler sunarak, oyuncuların gönlünü fethetmeye çalışacak.

Eğer bu heyecanı siz de Android telefonlarınızda yaşamak istiyorsanız, oyun için hemen şimdi ön kayıt yaptırmanız mümkün. Böylece yayınlandığında ücretsiz olacak oyunun, yayınladığı bilgisi telefonunuza bildirim olarak gelecek. Oyun şu an için Android telefonlarında mevcut. Yayınladığı tarihte iOS kullanıcılarına da geleceği söylendi. Windows işletim sistemine sahip kullanıcılar ise oyunu  oynama şansını elde edemeyecekler. Ön kayıt için Play Store'u ziyaret edebilirsiniz.

 





PAYLAŞ