FIFA 16 vs FIFA 17 Grafik Karşılaştırma Videosu - Haberler - indir.com

FIFA 16 vs FIFA 17 Grafik Karşılaştırma Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-27 15:41:53
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Futbol oyunlarının öncü isimlerinden EA Sports yapımcılığındaki Fifa?nın, piyasaya çıkacak olan FIFA 17 serisi ile FIFA16 serisini grafikleri karşılaştırıldı.

Futbol oyunları severlerin en çok tercih ettiği oyunlardan birisi olan Fifa 17 çıkışı için hazırlıklarını devam ettiriyor. Oyun içerisinde yapılan değişikliklerle, oyuncuların ilgisini üzerine fazlasıyla toplayan Fifa 17, rakibi Pes 17 ile de büyük bir rekabet içerisinde. Fifa 17, oyunda yaptığı köklü değişikliklerle, Fifa 16?ya göre birçok yenilik getirdi. Oyuncuların en çok merak ettiği yönlerden birisi de, Fifa 16?dan sonra Fifa 17?nin yaşadığı bu değişimin oyuna getirecekleri oldu. Oyunun çıkış tarihinden önce, oyuncuların meraklarını bir nebze de olsa gidermek adına Fifa 17 ve Fifa 16?daki grafik değişimi oyuncularla paylaşıldı.

Fifa 17 ve Fifa 16?da yer alan gözle görülür değişiklikler, oyuncuların oyun içerisindeki en çok merak ettiği noktalardan biri. Özellikle oyuncuların görünüşlerinde ve oyunun genel olarak grafiklerindeki iyileştirmeler, herkes tarafından merak ediliyor. İki seri karşılaştırıldığında, ortaya şu çıkıyor; Fifa 17?de grafiklere filtre uygulandı. Bu filtre sayesinde oyun sisli görünüm kazandı.  Oyunun bu seride  Frostbite motorunu kullanmış olması ve bundan yararlanmayı bilmesi, grafikleri de en iyi şekilde oyunculara sunmasını sağladı. Frostbite motoru sayesinde, Fifa 16?ya göre 17?deki formalar oyuncuların gözüne çok daha gerçekçi gelecek. Işıklandırmalar konusunda da oyunculara daha gerçekçi bir  görsellik sunulacak. EA Sports, oyundaki grafiklerde yaptığı bu iyileştirmeler sayesinde, oyuncularını tatmin edecek seviyede gerçekçi bir oyunla Fifa 17?nin çıkışını yapacak. Fifa 16 ve Fifa 17 arasındaki grafiksel farkların anlatıldığı videoya göz atma isterseniz, aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:

 





PAYLAŞ