Farming Simulator 17 Çıkış Fragmanını Yayınladı - Haberler - indir.com

Farming Simulator 17 Çıkış Fragmanını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-28 11:10:47
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Yeni çiftçilik oyunu Farming Simulator 17, 25 Ekim tarihi itibariyle piyasadaki yerini alacak. Oyunun çıkışından önce oyuncularla fragmanı da paylaşıldı.

Çiftçilik oyunları arasında en yenisi olan Farming Simulator 17 çok kısa bir süre içerisinde oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Farming Simulator 17, kendisini yenileyerek oyunculara birçok yeni içerik sunuyor. Sahip olduğu devasa bir açık dünyaya oyuncularını davet ediyor. Kuzey Amerika bitki örtüsü ile dolu yüzlerce dönümlük arazide oyuncular çiftçilik yapmaya çalışacaklar. Oyunculara  Challenger, Fendt, Valtra ve Massey Ferguson gibi yeni markalarla 75'ten fazla üreticinin 250'nin üzerinde sahip olduğu çiftçilik aracı ve ekipmanlar oyunculara sunuluyor. Oyuncuların oyunla alakalı daha geniş fikirlere sahip olabilmeleri için, oyunun fragmanı da yayınladı.

En yeni çiftçilik oyunu Farming Simulator 17 oyunu, 25 Ekim tarihi itibariyle oyuncularıyla buluşacak. En çok takip edilen çiftlik oyunlarından birisi olan Farming Simulator 17, sektördeki en büyük markaların arasına adını yazdıran Challenger, Fendt, Valtra, Massey Ferguson gibi 100'ün üzerindeki tarım araçları ve makinelerle oyuncuların karşına çıkacak. Oynanış biçimiyle oyuncuları oyunun içine çekecek olan Farming Simulator, geniş ve açık bir dünyada büyük çaplı bir araç filosuyla oyuncularına iddialı bir yapım sunmaya hazırlanıyor. Oyunun eklenen yeni özellikler şu şekilde olacak;

Birçok çiftlik geliştirme yöntemi oyunculara sunulacak.

Odun kesme ve hayvan yetiştirme gibi yeni faaliyetlerle uğraşabileceksiniz.

Challenger, Fendt, Valtra, ve Massey Ferguson gibi tanınan markaların tarım araçlarıyla oyunun keyfine varabilme imkanı tanınıyor.

Oyuna arkadaşlarınızı davet ettiğiniz takdir de, çiftliğinizi büyütme konusunda bir adım atmış oluyorsunuz.

Oyunun yayınlanan fragmanı için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz:

 





PAYLAŞ