Farklı Bir Pokemon Bulmak İçin Ne Yapmalısınız? - Haberler - indir.com

Farklı Bir Pokemon Bulmak İçin Ne Yapmalısınız?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-27 09:07:37
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Pokemon Go, tüm dünyanın çıldırmışçasına oynadığı oyunların başında yerini almayı Temmuz ayı gibi başardı. O günden itibaren insanlar sokakta, Avme?lerde pokemon avlamak için yarışır hale geldiler. Nintendo ve Niantıc yapmış olduğu bu çalışmayla bir anda dünya hisse değerlerini alt üst etmeyi başardılar. Tüm dünyada sadece Japonya ve Avustralya üzerinden uygulama marketlerden indirilebilen oyun, Türkiye?de dahil olmak üzere APK mirror üzerinden indirilmeye başlandı.

Pokemon Grupları
Çizgi filmin olduğu gibi sanal oyunlara aktarılmasıyla oluşan oyun, sizlere çizgi filmde gördüğünüz her şeyi yapabilme olanağı sunar. Oyun içinde toplam 750 pokemon çeşidi bulunur. Bunların her biri çizgi filmin ilk çıktığı günden bu yana biriken pokemonlardır. Pokemon denilince akla en popüler pokemon olan pikaçu gelir. Ancak bunun dışında da yüzlerce pokemon çeşitli gruplara dahil olarak bulunurlar. Ateş grubu, hava grubu, su grubu, orman grubu, çimen grubu gibi onlarca gruba ait olan pokemonlar vardır. Her pokemon kendi familyası neredeyse orada yaşar.

Pokemon Çeşidini Artırmak İlerleyen Seviyelerde Yardımcı Olur
Pokemon go içinde önemli olan pokemon sayınızı artırmaktır. Bunu yaparken hep aynı çeşit pokemon yerine farklı pokemonları biriktirmek size ilerleyen seviyelerde yardımcı olacaktır. Özellikle Yüksek seviyelerde bölümü geçebilmek için pokemonların yeteneğine ihtiyacınız olacaktır. Geçtiğimiz günlerde oyunun 30. Seviyesine gelen oyuncu, seviyeyi atlamak için hiçbir hileden yararlanamadığını, bunun yerine seviyeyi pokemonların yetenekleri ile geçebildiğini ifade etti.

Çeşitli Pokemon Avlamak
Ateş grubu, su grubu, hava grubu gibi pokemon grupları içinde tüm pokemon çeşitlerinden en az birer tane sahip olmak istiyorsanız, öncelikle istediğiniz pokemon hangi grubun pokemonu bunu öğrenmeniz gerekir. Pokemonunuz su grubu pokemonu ise onu karada aramanız yanlış olacaktır. Nasıl insanlar suda yaşamıyorsa sizde suda bulunan pokemonları karada aramayın. Bunun yerine su kenarına gidebilirsiniz. Ya da pokemonunuz çimen grubu pokemonu ize çimen olan yerlere, orman grubu ise orman olan yerlere, ateş grubu ise ateşin bulunduğu alanlara bakmanız gerekir. Yok illa pikaçu gibi pokemonlarım olsun diyorsanız o zaman orman içinde bol ağaçlı yerlere bakmanız yeterli olacaktır.

 





PAYLAŞ