Fallout 4 Nuka-World'ün Resmi Fragmanı Yayımlandı - Haberler - indir.com

Fallout 4 Nuka-World'ün Resmi Fragmanı Yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-30 13:15:18
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Bu ay sonuna kadar çıkışını gerçekleştirmesi planlanan oyun Fallout 4, yeni ek içeriği Nuka-World'ün, Bethesda Entertainment tarafından fragmanı yayınlandı.

Oyun dünyasının sevilen yapımlarından birisi olan Fallout 4, oyuna eklediği yeni ek içeriği için yeni bir fragman yayınladı. Fallout 4'ün yeni ek paketi olan Nuka- World, Bethesda Entertainment tarafından oyunculara, yayınlanan fragman ile sunuldu. Oyuncular yayınlanan fragmandan sonra, oyundaki yeni eklenen oyun parkı vb içerikler ile oyunu daha sabırsızlıkla beklemeye başladılar. Yeni paketin oyunda aktif olma tarihi henüz net olmasa da, bu ay sonuna kadar çıkması planlanıyor.

Oyuna eklenen yeni içerikler, oyuncuların oyunu oynarken daha fazla zevk almasını sağlayabilecek. Yeni ek paket ile Fallout 4, oyuncuları Nuka World'ün eğlenceli dünyasını keşfetmeye çağırıyor. Eğlence parkı Nuka World ile soyguncu çeteleri, yeni silahlar ve yaratıklar da oyuna dahil olacak. Çorak topraklarda geçecek oyun da birçok zorlukla mücadele etmeye hazır olun. Amerika'nın en eğlenceli tatil rotası, sizleri oyun başında eğlendirmek için hazırlanıyor. Oyuncular yayınlanan fragmandan sonra, paketin oyuna eklenmesini daha bir heyecanla beklemeye başladılar. Fakat paketin oyuna ekleneceği tarihe ilişkin olarak resmi bir açıklama henüz gelmiş değil. Bu tarihin çok da uzamayacağı düşünülürken, bu ayın sonuna kadar oyuncuların bu yeni paketle oyunun keyfini sürmeleri bekleniyor. Yani 30 Ağustos tarihine kadar, bu yeni pakete sahip olabileceksiniz. Yeni paket piyasaya sürüldüğü andan itibaren, Xbox One, PC ve PS 4 platformlarında oynanabilecek. Steam üzerinden ön sipariş verenler, oyuna 57,99 TL karşılığında oyuna sahip olabilecekler. Yayınlanan fragman için, aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz:





PAYLAŞ