Fallan Uygulaması Huzurlarınızda - Haberler - indir.com

Fallan Uygulaması Huzurlarınızda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-27 10:00:19
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fala inanmayıp falsız da kalmayan bir ülkeyiz ve bu güne kadar pek çok fal uygulaması indirmiş olmalısınız. Genelde hepsinde standart cevaplar gönderilip falı öyle yorumluyorlar fakat Fallan uygulaması bu yönüyle diğer uygulamalardan ayrılıyor.

kahvenizi içtikten sonra fincanı ters çevirip beklemeniz uygulamayı kullanmak için uyulması gereken ilk kuralları arasında yer alıyor. Fincanı tekrar ters çevirip akıllı telefonunuz ile 3 adet fotoğrafını çekip Fallan uygulaması ile falcılara gönderip yorumlanmasını talep ediyorsunuz.

Fallan uygulamasının diğer uygulamalardan ayrılmasını sağlayan yönü ise falın yorumlanma kısmı oluyor. Falcı gönderdiğiniz fotoğrafların yorumunu videolu olarak size ulaştırıyor. En kısa süre zarfında video çekilip telefonunuza bildirim yolu ile iletiliyor. 

Sade bir arayüzle gelen Fallan, fal yorumlarıyla da çok iddialı olduğunu söylüyor. Ancak şunu da belirtmekte fayda var, uygulamayı eğlence amacıyla geliştirdiklerini söyleyen yetkililer falcıların kararlarına bağlanılmaması gerektiğini ve 6. hisler doğrultusunda yorumlama yapıldığını belirtmeden geçmiyorlar. 





PAYLAŞ