Facebook'un Messenger ve Paper Uygulamaları Güncellendi - Haberler - indir.com

Facebook'un Messenger ve Paper Uygulamaları Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Popüler sosyal medya platformu Facebook, mobil platformlarda bulunan Facebook Messenger ve Paper uygulamalarını güncelleyerek yeni özellikleriyle birlikte kullanıcılarına sundu.

Facebook'daki arkadaşlarınız ile yazılı veya sesli görüşme yapabildiğiniz Messenger uygulaması son güncellemeyle birlikte anlık mesajlaşma uygulamalarının olmazsa olmazlarından olan 'Grup Kurma' özelliğinin yanı sıra mesaj ya da fotoğraflarınızı konuşma dışındaki diğer bir kişiye 'yönlendirme' desteğine kavuştu.

Facebook Messenger

Ayrıca magazinsel haber okuma uygulaması Paper'a gelen güncelleme ile birlikte de artık kullanıcılar doğum günlerini ve etkinlikleri takip edebilme, yorumlara fotoğraf ekleyebilme, beğendikleri gruplardaki güncellemeleri alabilme ve 9 yeni konu başlığının yanı sıra yeni 'Hikaye' tuşu özelliklerini de bu uygulamasına ekledi.

Facebook Paper Update

Son güncellemeyle beraber performans ve güvenlik iyileştirmeleri de yapılan Facebook Messenger ile Paper uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

 





PAYLAŞ