Facebook'tan video yayıncılığını destekleyen yepyeni uygulama: Facebook Creator - Haberler - indir.com

Facebook'tan video yayıncılığını destekleyen yepyeni uygulama: Facebook Creator

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-23 11:30:19
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Son yıllarda video yayıncılığını kolaylaştırmayı hedefleyen Facebook, video oluşturmayı sevenler için yepyeni uygulamasını kullanıma sundu. Facebook, bu uygulama ile kullanıcıların daha iyi video analiz edebilmesi için çeşitli imkanlar sunuyor.

Facebook'un asıl amacı, kullanıcıların video yayınlaması için popüler medya ağını kullanmasını sağlamak. Bu nedenle şirket, uygulama içerisinde video yayıncılarının işlerini kolaylaştırmak için çeşitli araçlar ekledi. Facebook Creator uygulaması; kullanıcıların canlı yayın yapması, hikayelerine yeni eklemeler yapması ve şirkete ait diğer çeşitli platfomlarda iletişim halinde olması için kullanılıyor.

Kullanıcılar bu yepyeni uygulamayla kendilerine özgün videolar yaratabiliyor, çeşitli özelliklerle canlı yayın sağlamalarına ve diğer uygulamalara ihtiyaç bırakmadan Facebook'daki gruplarıyla iletişim halinde olmasına olanak sağlıyor. Kısacası Facebook Creator kullanıcıları Facebook ve Intagram yorumlarını, Messenger mesajlaşmalarını tek uygulama ile düzenleme ve yanıtlama imkanını beraberinde getiriyor! 

Şimdilik yalnızca iOS platformundan indirilebiliyor

Canlı yayın içinde düzenlemeye fırsat tanıyan Facebook, kullanıcıların yayın başı ve sonu için introlar, özel hareketli çıkartmalar eklemesine olanak sağlıyor. Ayrıca belirtmek gerekiyor ki çeşitli kamera filtreleri, çerçeveler ve farklı filtreleri de uygulama içerisinde kullanabiliyorsunuz. Facebook Creator ile hazırlanan özgün içerikleriniz, diğer sosyal ağlarda direkt olarak paylaşılabiliyor. 

Hazırladığınız videoların istatistiklerini canlı görebildiğiniz, video ve takipçi eylemlerini kolaylıkla analiz edebildiğiniz Facebook Creator uygulaması şimdilik yalnızca iOS platformu için kullanıma sunuldu. Şirket, Facebook Creator uygulamasını ileriki aylarda Android platformunda görebileceğimizi söylüyor. Uygulamayı kullanmak isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ