Facebook'ta Reklam Nasıl Yapılır? Facebook Reklam Verme - Haberler - indir.com

Facebook'ta Reklam Nasıl Yapılır? Facebook Reklam Verme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-20 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın önde gelen sosyal medya sitelerinden birisi olan Facebook, kullanıcı odaklı iletişim özelliklerinin yanı sıra şirketlerin tercih edebileceği bir reklamcılık alanı olarak da bilinmektedir. Facebook'un zaman zaman yenilenen arayüzü ile platformda reklam verme işlemleri değişiklikler göstersede genel anlamda artık Facebook ile reklam vermenin oldukça basit işlemler olduğunu söyleyebiliriz. Bu içeriğimizde sizlere Facebook üzerinden adım adım reklam verme rehberini hazırlamış bulunmaktayız. Facebook reklam vermek ve gerekli ayarları yapmak için ilk olarak masaüstü web tarayıcısından Facebook hesabınıza giriş yaparak işlemlere başlayın.

Facebook Reklam Verme

  • Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra hesaptan çıkış yapmak için dokunduğunuz seçenek menüsüne basarak oradan 'Reklam Oluştur' seçeneğine basın.
  • İlk sizleri karşılayacak olan ekranda reklam tipi ile alakalı birçok seçenek sizlere sunulacak. Bu noktada bir gönderiyi öne çıkartmak, sayfa tanıtımı yapmak, uygulama indirilmesi sağlamak gibi birçok seçenek bulunuyor. Bu noktada gönderilerinizi öne çıkarma seçeneğini seçerek devam edin.
  • Gerekli reklam hesabı oluşturma ve reklam tipini seçtikten sonra gelecek olan ekranda para birimi, hesap ülkesi, hedef kitle gibi birçok reklam seçenekleri ve detaylarını göreceksiniz. Bu noktada reklam içeriğinizin cinsiyet, yaş grubu gibi noktalardaki kapsama alanını seçerek işlemlere devam ediniz.
  • Sıradaki seçenekte bütçe ayarlarınızı yapabilir ve gerekli fiyatları belirledikten sonra reklamınızın ne kadar bir kitleye erişeceğini görebilirsiniz. Reklam görünüm tipinide seçerek sipariş ver seçeneğine basarak işlemleri tamamlayabilir ve gelen ödeme ekranından ödeme işlemini gerçekleştirerek reklamın yayınına başlayabilirsiniz.



İlgili uygulamalar

PAYLAŞ