Facebook Messenger'a Yılbaşı Çıkartmaları Geldi! - Haberler - indir.com

Facebook Messenger'a Yılbaşı Çıkartmaları Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Facebook, mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger'a yılbaşına özel yeni ve eğlenceli özellikler eklediğini duyurdu. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise Facebook Creative Labs tarafından geliştirilen 'Stickered for Messenger' uygulaması oldu.

Şimdilik sadece Android platformunda yayınlanan Stickered for Messenger adlı uygulama sayesinde fotoğraflarınıza birbirinden ilginç, komik ve eğlenceli sticker'lar (çıkartmalar) ekleyerek, bu fotoğrafları Facebook Messenger üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Stickered for Messenger

Ayrıca Messenger'a gelen diğer yeni özellikler arasında; yılbaşı selfie'lerine (özçekimlerine) neşeli çerçeveler ekleme, mesaj alındığında gelen duyurudaki kullanıcı resimlerini kar süresi olarak görüntüleyebilme ve yılbaşına özel çıkartma setlerini indirebilme özellikleri yer alıyor.

Yeni yılda hem aileniz hem de arkadaşlarınız ile eğlenceli bir sohbet gerçekleştirmenizi amaçlayan ve yeni özelliklerle güncellenen Facebook Messenger ile fotoğraflarınıza çıkartmalar eklemenizi sağlayan Stickered for Messenger uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

*Stickered for Messenger uygulaması önümüzdeki günlerde iOS platformunda da yayınlanacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ