Facebook, Messenger ve Instagram'daki Görüşmeleri Tek Bir Uygulamada Toplayacak - Haberler - indir.com

Facebook, Messenger ve Instagram'daki Görüşmeleri Tek Bir Uygulamada Toplayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-01 11:47:32
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Mark Zuckerberg, Facebook'ta yapılan yeniliklere bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Alınan bilgilere göre, Facebook Messenger ve Instagram'da yapılan görüşmeler, tek bir uygulamada toplanmaya hazırlanıyor.

En çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından birisi olan Facebook, son zamanlarda sürekli bir yenilikle gündeme geliyor. Geçtiğimi aylarda, Facebook'ta gerçekleşecek olan birçok yeniliğin duyumları alınmıştı. Bu yenilik haberlerine, geçtiğimiz günlerde verilen bilgi ile bir yenisi daha eklendi. Bundan sonra, Facebook ve Instagram kullanıcıları, uygulamalar arasında geçiş yapmak durumunda kalmayacaklar. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg tarafından verilen bilgiye göre, bundan sonra Facebook Messenger ve Instagram'da yapılan görüşmelerin tek bir uygulamada toplanması planlanıyor.

En çok kullanılan ve en popüler olan sosyal medya platformu Facebook, durmadan kendisini yenilemeye devam ediyor. Facebook'un sohbet uygulaması olan Messenger'a da, Facebook'la beraber birçok yenilik ekleniyor. Daha önce, Messenger'a mini oyunlar geleceği yönünde bazı haberler çıkmıştı. Bunun gibi daha birçok yenilikle gündeme gelen Facebook ve Messenger'a yine bir yenilik ekleneceği haberi Mark Zuckerberg tarafından verildi. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, gelecek yenilikle beraber Facebook'ta yapılan yorumlarla Instagram'da yapılan yorumlara tek bir uygulama ile erişilebileceğini söyledi. Aynı zamanda Messenger konuşmaları ve Instagram görüşmeleri de yine tek bir uygulama üzerinden sağlanacak. Böylelikle, kullanıcıların hesaplar arası geçiş yapma problemi ortadan kalkacak.

Uygulama hakkında açıklama gelmiş olsa da, ne zaman yayınlanacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Bilinen bir bilgide, yayınlanacak uygulamanın hem iOS hem de Android platformu için uyumlu olacağı.

 





PAYLAŞ