Facebook, Messenger için 4 Yeni Uygulama Yayınladı! - Haberler - indir.com

Facebook, Messenger için 4 Yeni Uygulama Yayınladı!

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-03-26 17:39:26
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Facebook dün gerçekleştirdiği F8 Konferansında, mesajlaşma uygulaması Messenger'ı tek bir platform haline getiren yeni hizmetlerini duyurdu. Bu hizmetlerin yanında Facebook Messenger için geliştirilen 4 yeni uygulamayı da tanıttı.

Facebook, Messenger odaklı tanıtılan Strobe for MessengerSoundClips for MessengerShout for Messenger ve Selfied for Messenger uygulamalarının yanı sıra iş odaklı Facebook at Work uygulaması da iOS ve Android platformlarında yayınlandı.

Facebook'un tanıttığı yeni uygulamalara daha yakından bakalım.

Strobe for Messenger (Android - iOS)

Strobe for Messenger

'Şimdi GIF zamanı!' sloganıyla yayınlanan uygulama sayesinde kendi GIF'lerinizi oluşturup, Messenger üzerinden arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Fotoğrafları farklı yöntemlerle hareketlendirmenizi sağlayan uygulama ile sohbetlerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Sound Clips for Messenger (Android - iOS)

Sound Clips for Messenger

Uygulamada ön yüklü olarak gelen eğlenceli ses efektlerini kullanarak mesajlarınızı Facebook Messenger üzerinden arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Mesajlarınıza hayat katmak amacıyla geliştirilen uygulamada kaydedilmiş sesler ve ifadeler yer alıyor.

Shout for Messenger (Android - iOS)

Shout for Messenger

Yapısı itibariyle Snapchat'e benzeyen uygulama ile fotoğraflarınızın üzerine yazı yazarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Fotoğraflarınıza kendinizi ifade eden metinler ekleyebileceğiniz uygulama ile ayrıca cümlelerin oynatılmalarını izleyebilirsiniz. Tamamlanan çalışmalarınızı ise Messenger üzerinden arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Selfied for Messenger (Android - iOS)

Selfied for Messenger

Selfie çekmenize yarayan bu uygulama ile çektiğiniz Selfie'leri belirlediğiniz arkadaşlarınızla Facebook Messenger üzerinden paylaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamada ön yüklü olarak gelen ve durumunuzu belli eden mutlu, öfkeli, şaşkın gibi kalıpları kullanarak da fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama selfie'lerinizi cihazda saklamanızı da sağlıyor.

Facebook at Work (Android - iOS)

Facebook at Work

Çalışanlara özel olarak geliştirilen uygulama sadece iş yeri tarafından oluşturulan Facebook hesap sahipleri tarafından kullanılabiliyor. Uygulama sayesinde Facebook'taki iş arkadaşlarınızın paylaşımlarını ön planda görebilir, gruplar oluşturabilir ve iş arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz.

Facebook'un Messenger için özel olarak yayınladığı tüm uygulamaları aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ