Facebook Live İçin Önemli Adım - Haberler - indir.com

Facebook Live İçin Önemli Adım

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-30 15:00:45
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

İnternet ve teknolojinin hızla gelişmesinin ardından sosyal medya hesapları da kendini geliştirmeye devam etmektedir. En çok kullanılan sosyal medya ağlarından olan Facebook, kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmak amacıyla her geçen daha fazla yenilik yapmaktadır. Marka tüm interneti Facebook yapmak için uğraşmaktadır. Bu yüzden de yenilik çalışmalarına ağırlık verirken günceli takip eder. En son yeniliği olarak canlı yayın özelliği üzerinde çalışan marka en iyi hizmeti sunabilmek için yeni çalışmalara başladı. Siz de bu çalışmaların ne olduğunu merak ediyorsanız, detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

Facebook Live'a Gelen Yenilikler

Tüm dünyayı birbirine bağlayan, iletişimde sınır tanımayan sosyal medya ağı Facebook geçtiğimiz günlerde kullanıcılarının beğenisine sunduğu canlı yayın özelliğini daha da geliştirmeye devam etmektedir. Hizmete sunduğu servis için yeni özelikler getiren Facebook önemli adımlar attı.  Firma tüm dünyada olduğu kadar Türkiye'de de oldukça popülerdir. Yaptığı her çalışmayla gündemde olmayı başaran Facebook milyarlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Milyarlarca kullanıcısı olan firmanın da yaptığı çalışmalar her defasında gündemi sallıyor. Bir süre önce Facebook live özelliğini devreye sokan firma bu defada özelliği geliştirme kararı alıyor.  

Facebook Live'ın Kullanışlılık özelliği

Facebook yaptığı tüm çalışmalarla dünyayı birbirine bağlamayı amaç edindiği için en son yaptığı yenilik olan canlı yayın özelliğini hizmete açtığı günden bu yana pek çok kişi tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Durum böyle olunca Facebook live özelliğinin kısa sürede milyonlarca kişiyi bünyesine katacağa benziyor.

Facebook'la Gelen İki kişilik Yayınlar

Facebook canlı yayın özelliğinin ardından iki kişilik yayınlar üzerinde denemeler yaptığını belirtti. Henüz test aşamasında olan uygulama ilk olarak ABD bölgesinde test edilmektedir. Firma bu uygulamayla iki farklı bölgede olan iki kişinin aynı anda canlı yayın yapmasını amaçlamaktadır. Yani canlı yayındayken yayına katılacak olan ikinci kişi dahil olabilecektir.

Yeni Özellikler Vidcon'da Onaylandı

Facebook yetkilisi yenilikler üzerinde yeni çalışmalar yapıldığını VidCon'da onaylayarak canlı yayın servisi üzerine yenilikler ekleneceğini bildirdi. Yeni özellik Eylül ayıyla birlikte Kuzey Amerika'da ardından tüm dünyada hizmete geçecektir.





PAYLAŞ