Facebook içerik üreticileri için yeni bir uygulama deniyor - Haberler - indir.com

Facebook içerik üreticileri için yeni bir uygulama deniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-23 17:05:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Uygulama

Facebook günümüzde pek çok insanın kullandığı bir sosyal medya devi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu uygulamanın kullanıcıları veri güvenliği konusunda son günlerde yaşananlardan oldukça endişeli.Yaşadığı tüm sorunlara rağmen hala dünyanın en büyük sosyal medya platformu konumunda bulunan Facebook, reklam verenler ile içerik üreticilerini daha kolay bir şekilde buluşturmak yeni bir araç üzerinde çalışıyor. Veri skandalından sonra bile milyonlarca dolar kar etmeye devam eden sosyal medya platformunda milyonlarca gerçek kullanıcının bulunması, markaların iştahını kabartmaya devam ediyor. Bu bağlamda reklamlarını milyonlarca kişinin kullandığı platfomlardan yaparak daha fazla görünebilirlik elde etmek ve daha fazla kar etme amacında olan firmalar sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

Milyonlarca İnsanın Bilgilerini Çaldıran Facebook'un Kullanıcı Sayısı Arttı

Tüm yaşananlara rağmen kullanıcı sayısında herhangi bir azalma yaşanmayan ,aksine artış sağlayan Facebook , Alman AllFacebook ' un yaptığı açıklamalara göre platformun 'Markalı İçerik Eşleştirici' adını verdiği bir araç ile birlikte, markalar kendi hedef ve görüşleri  ile ilgili uyumlu içerik üreticilerini kolaylıkla bulup reklamını yaptırabilecek. Ancak  bu araç henüz beta sürümünde olduğu için  Facebook' tan henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

Üç ayrı özelliği olan  Markalı İçerik Eşleştirici'de markalar, kendi markasal değerlerine uygun içerik oluşturucularını kolayca bulabilecekler. İçerik eşleştiriciler markanın istediği reklam modelinin nasıl bir içeriğe sahip olduğunu istatistiklerle sunup ardından demo olarak markalara sunacak. Bununla birlikte markalar Kayıtlı Listeler'i kullanarak markalı içeriklerin istatistiklerini kontrol ederek daha kaliteli içerikler üretebilecekler.

 





PAYLAŞ