Facebook Hikayelerde Fotoğraf Düzenleme Aracını Yayınladı - Haberler - indir.com

Facebook Hikayelerde Fotoğraf Düzenleme Aracını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-13 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya devlerinin uygulamalarına ekledikleri yenilikler ve güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram hikayeler tarafına ekran görüntüsü alındığında bildirim gideceğine dair yeni bir özellik ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Facebook'un bazı yeni güncellemeler ile kendi hikayeler alanında bazı yenilikler yapacağı ortaya çıktı. Şimdi ise sosyal medya devinin yeni bir fotoğraf düzenleme uygulaması üzerinde çalıştığı ve yayınlama özellikli bir uygulama olacağı ortaya çıktı.

Facebook Hikayeler üzerinden çalışacak olan bu fotoğraf düzenleme uygulaması ile renk filtreleri, metinler ve çıkartmalar eklenebilecek. Facebook'un bu yeni fotoğraf düzenleme uygulamasının oldukça dikkat çekici özelliklere sahip olması beklenirken uygulamaya kullanıcılar sağ alt köşede yer alan 'fotoğrafı düzenle' butonu ile erişecekler. Bu buton ile hikaye fotoğraflarının düzenleme paneli açılacak ve diledikleri gibi fotoğraf düzenleme işlemlerine devam edecekler.

Facebook'un henüz bu uygulama üzerinde çalışmalarına devam ettiği ve henüz bu fotoğraf düzenleme aracının aktif bir şekilde yayınlanmadığı belirtiliyor. Beta test aşamalarında olduğu düşünülen yeni özelliğin yakın zamanda final sürümü ile tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ