Facebook Hikayeler Özelliği Artık Her Yerde! - Haberler - indir.com

Facebook Hikayeler Özelliği Artık Her Yerde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-15 11:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Sosyal Medya

Facebook, Messenger içerisinde yer almış olan Snapchat klonunu bundan sonra ana mobil uygulamasına da bağlamış durumda olarak göreceğiz. Artık Facebook?tan yapılmış olan Hikaye paylaşımları hemen Messenger uygulamasına da gönderilebilecek. Ayrıca özellik gruplara, etkinliklere ve sayfalara da eklenmektedir.

Facebook Hikayeleri İçin Değişim Vakti!

Sosyal medya devi olan ve 24 saat içerisinde yok olan ve zamana göre sıralanan fotoğraf ile videoların paylaşımına izin veren özellik için daha kolay bir yol sunmak istediklerinin altını çiziyor. Bu yenilik sayesinde Hikaye paylaşımları tüm platformlar üzerinden gerçekleştirilmiş olacak.

 

 

Ek olarak şirket, ağdaki herhangi bir grup veya etkinlik sayfasının üyeleri için tüm kullanıcılar tarafından görülebilecek bir Hikaye gönderme olasılığı da sağlamaktadır. Hikayeler özelliğinin basitleştirilmiş hali Facebook Lite uygulaması içerisine de dahil edildiği belirtmek isteriz. Sayfa yöneticileri ise önümüzdeki zamanlarda takipçileri için bu türde paylaşımlar yapabilecektir. Kısacası farklı uygulamalar yerine sadece tek bir yerden paylaşım kolaylığı özelliğin çok daha fazla yaygınlaşmasını sağlayacak gibi gözükmektedir.





PAYLAŞ