Facebook, Güncel Haber Havuzu FB Newswire'ı Duyurdu - Haberler - indir.com

Facebook, Güncel Haber Havuzu FB Newswire'ı Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Mark Zuckerberg'in 'dünyanın en iyi kişiselleştirilmiş gazetesi' olma hedefine doğru hızla ilerleyen Facebook, bugün yayıncılar için yeni bir servisi daha duyurdu. FB Newswire adlı bu servisin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Gerçek zamanlı ve onaylanmış son dakika haberlerinin depolanacağı FB Newswire, özellikle yayıncı ve gazeteciler için bir haber havuzu olarak tanımlanabilir. Bu havuzda yayıncılar haber değeri taşıyan Facebook içeriklerini bulabilecekleri gibi kendi platformlarında paylaşabilecekler.

FB Newswire

İçerikleri bulma ve onaylama süreci Storyful tarafından sağlanan FB Newswire, hem kullanıcılardan hem de çeşitli ajanslardan elde edilen gerçekliği onaylanmış protesto, seçim, spor karşılaşmaları gibi gündem haberleriyle gelişmeleri yayıncılara sunmakla beraber orijinal fotoğraflar, videolar ve durum güncellemeleri de yine bu serviste yer alacak.

Facebook'un yayıncılar içinde vazgeçilmez bir kaynak amacıyla ortaya çıkarılan FB Newswire'ı Facebook üzerinde buraya, Twitter üzerinden ise buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.





PAYLAŞ