Facebook erteleme özelliği nedir? Nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

Facebook erteleme özelliği nedir? Nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-18 14:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Önümüzdeki hafta yayınlanması beklenen bu yeni özellik, Facebook erteleme özelliği olarak geçiyor. Gruplardan, kişilerden ya da sayfalardan gelen rahatsız edici paylaşımlardan kurtulmak için geliştirile bu özelliğe erteleme özelliği deniliyor. Tabi takibi bırakmadan ve arkadaşlıktan çıkmadan bildirimleri ve paylaşımları engelleme işine yarıyor. Şayet Facebook'ta takip ettiğiniz bir kişinin sürekli yaptığı paylaşımları bir süreliğine görmek istemiyorsanız ve bu arkadaşınızı takipten ya da arkadaşlıktan çıkartmak istemiyorsanız bu yeni gelen özellik tamda size göre.

Önümüzdeki günlerde deneme sürümü başlayacak olan bu yeni özellik, kullanıcıların sıkıldığı sayfalardan, gruplardan ya da kişilerden kısa bir süreliğine kurtulmalarına vesile olacak. Hangi ülkelrde deneme süresine girecek bilmiyoruz fakat kademe kademe ilerleyeceğini biliyorum. Bu özelliğin kullanımını merak ediyorsanız şayet içinde istemediğiniz paylaşımın üst tarafında yer alan menüden ait içerikler belirli süresince görülmemesi butonunu seçebilirsiniz.  

Facebook erteleme özelliği, işlem yapılan hesap için takip edilmeyi geçici olarak 30 günlüğüne durduracak. Sürenin dolmasına az bir zaman kala Facebook tarafından size bildirim mesajı gelecek. Şayet hala görmek istemiyorsanız ikinci kez tekrar engelleme özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca bu özelliği aktif hale getirdiğiniz kişilere herhangi bir şekilde bildirim gitmeyecek. 3 ayrı gün süresi sunan bu özellik, 24 saat, 7 gün ve 30 gün olmak üzere seçenekler sunuyor. Ayrıca takibi bırakma seçeneği de bulundurarak tamamen takipten çıkarma şansıda veriyor.





PAYLAŞ