Facebook Bonfire Uygulaması Android Kullanıcılarına Sunuluyor - Haberler - indir.com

Facebook Bonfire Uygulaması Android Kullanıcılarına Sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-09 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Facebook ilk olarak geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Bonfire adlı görüntülü grup sohbet uygulaması geçtiğimiz Eylül ayı ile beraber Danimarka kullanıcıları için iOS platformunda yayınlanmıştı. Uygulamanın Android versiyonu için olan testler ise bir süre önce başlamış ve nihayet beklenen Facebook Bonfire Android uygulaması tam final sürümü ile kullanıcıların karşısına geldi. Facebook yine Android versiyonunuda ilk olarak Danimarka'da yayınladı.

Uygulamaya baktığımızda grup video sohbet imkanı yer alan Bonfire Facebook ekosistemindeki servisleride kullanıyor. Bölünmüş ekran ile kullanıcılar sohbet gerçekleştirirken diğer yandan pencereleri boyutlandırma, fotoğraf ekleme, WhatsApp yada Instagram üzerinden paylaşım gibi birçok işlem yapılabilmekte. Ayrıca uygulamada yer alan 'live chill' özelliği ile ne gibi işlemlerin gerçekleştirilebileceği henüz bilinmiyor.

Google Play Store linki üzerinden Facebook Bonfire'ı yüklemek isteyen kullanıcılara o bölgede desteklenmediği uyarısı çıkıyor. Yakın zamanda ise şirketin Android ekosisteminde bağımsız olarak tüm bölgelerde uygulamayı yayınlaması bekleniyor. Sizlerde henüz ülkemiz için Google Play'de yayınlanmamış olan Facebook Bonfire uygulamasını cihazınıza yükleyerek deneyimlemek istiyorsanız, buradaki bağlantı üzerinden gerekli cihaz ve bölge uyumluluğunu kontrol ederek indirebilirsiniz.





PAYLAŞ