Facebook Artık Sitelere Daha Çok Hit Gönderecek! - Haberler - indir.com

Facebook Artık Sitelere Daha Çok Hit Gönderecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Sosyal medya devi Facebook, Android uygulamasına belki de daha hiç kimsenin fark edemediği yeni bir özellik ekledi. Artık Facebook Android uygulamasında linke tıklayınca, o linke ait site veya içerik uygulamanın kendi içerisinde açılıyor.

Kullanıcıların daha fazla sosyalleşmesi ve daha iyi sosyal ağ deneyimi yaşayabilmeleri için geliştirme çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Facebook, Android uygulamasına sessizce getirdiği bu yenilik sayesinde artık sitelere daha çok hit gönderecek.

Facebook

Bugün gelen yeni özellik; Pek çoğumuzun belki de sırf Facebook uygulamasından çıkmamak için tıklamak istemediği linklere yönelik. Kullanıcıların paylaştıkları içeriklerdeki linkler daha önce, cihazın varsayılan tarayıcısı üzerinde açılabiliyordu. Hal böyle olunca da uygulamadan çıkılıyor ve yeniden Facebook uygulamasına giriş yapmamız gerekiyordu.

Ancak yeni gelen bir özellik artık bu sorunu ortadan kaldırıyor. Zira paylaşımlardaki linke tıklandığında Facebook Android uygulamasından çıkış yapmaya gerek kalmadan, tıklanan link uygulama içerisinde açılabiliyor. Böylelikle hem uygulamadan çıkmamış oluyoruz, hem siteler daha fazla hit kazanıyor hem de Facebook zarar etmemiş oluyor.

Yaptığımız testler sonucunda henüz tüm kullanıcılara sunulmadığı kanısına vardığımız bu özellik ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak haberimizin içerisinde paylaştığımız görüntüler, bu özelliği ispatlar nitelikte...

Facebook'un mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ