Everykey; Kontrollü Erişimin Devrimine Hoşgeldiniz! (Video) - Haberler - indir.com

Everykey; Kontrollü Erişimin Devrimine Hoşgeldiniz! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Everykey LLC. adlı bir girişimcilik şirketi günümüz teknoloji çağına son derece faydalı olabilecek bir projeyi Kickstarter'da takdim etti. Fiziksel anahtar ve şifre gerektiren her alanda kullanılabilen bir bileklik olarak karşımıza çıkan projenin adı ise Everykey.

Kickstarter'da yerini alan Everykey adlı bileklik sayesinde, internet üzerinde kayıtlı olan şifreler dahil olmak üzere, günlük hayatta kullandığımız kodlara gerek olmadan istediğiniz hesaba giriş yapabileceğiniz gibi akıllı cihazlara da kolaylıkla erişim sağlayabileceğiz.

Everykey

Bluetooth teknolojisi ile çalışan bileklik sadeliği, kullanım kolaylığı ve istenilen zamanda devre dışı bırakılmasıyla dikkat çekiyor. Elektronik şifre ile koruma altında olan akıllı telefon, tablet, bilgisayar, elektronik kapılar, araba kilitleri gibi güvenlik gerektiren araçlara bu bilekliği kullanarak erişim sağlanabiliyor.

Everykey sayesinde açmak istediğiniz kilitler ya da girmek istediğiniz hesaplar için sürekli şifre ya da anahtar kullanmanıza gerek kalmıyor. Yakınında olduğunuz cihaz ya da elektronik kilitleri otomatik algılayabilen Everykey, herhangi bir şifre olmadan kilitleri açabildiği gibi internet üzerinde şifrelendirilmiş hesabınıza giriş yapmanızı da sağlıyor.

Online ortamlarda bile güvenle kullanılabilen Everykey; internet üzerinde şifrelendirilmiş hesabınıza otomatik olarak giriş yapabilmenizi sağlıyor. Eğer sistem alanından çıktıysanız da giriş yapılan hesabın güvenlik mekanikleri aktif edilerek, yeniden şifre ister hale getiriliyor. Herhangi bir erişimin sizin haberiniz olmadan sağlandığını öğrendiğinizde Everykey'i devre dışı da bırakabilirsiniz.

Everykey

''Kontrollü Erişimin Devrimine Hoşgeldiniz'' mottosuyla Kickstarter'da yerini alan Everykey, işlevsel olduğu kadar tasarım şıklığıyla da dikkat çekiyor. Son derece şık ve sade bir görünüme sahip olan cihaz, günlük hayatımızda tüm güvenliklerden sorumlu olabilecek bir bileklik olarak destekçilerini bekliyor.

Everykey hakkında daha detaylı bilgi almak için Kickstarter sayfasını ziyaret edebilir ya da aşağıda bulabileceğiniz Everykey tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Everykey Tanıtım Videosu


PAYLAŞ