Etkinlikler için Davetiye Hazırlama Uygulaması: Let's - Haberler - indir.com

Etkinlikler için Davetiye Hazırlama Uygulaması: Let's

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kaliforniya merkezli Calide girişimi tarafından hazırlanan iPhone uygulaması Let's, planladığınız herhangi bir etkinlik, parti ya da arkadaş buluşmaları için davetiye hazırlayıp bunları herkesle paylaşmanızı sağlayan bir mobil uygulamadır.

Resim düzenleme ve mobil mesajlaşma özellikleriyle donatılmış olan Let's 'davetiye ve mesajlaşmayı birleştiren uygulama' olarak alışıldık uygulamalardan kendini ayırıyor. Uygulama ile oluşturulan davetiyeler kullanıcı isteğine göre sadece sosyal ağlardaki arkadaşlarına ya da yine kullanıcı tarafından izin verilmesi durumunda, davetiye gönderilen kişiler tarafından başkaları ile de paylaşılabiliyor.

Let's

Eğer kullanıcı davetlileri kendisi belirlemek isterse herkesle paylaşım özelliği kapatılabiliyor. Bu sayede özel etkinlikler oluşturulabiliyor. Resim ekleme, yazı düzenleme ve renklendirme gibi seçeneklerinde yer aldığı uygulamayı kullanmak ve davetiye gönderimi yapmak için davetlilerin cep telefonu numarasının girilmesi zorunlu tutulmuş. Bu sayede akıllı telefon sahibi olmayan kullanıcılar davetiyelerini SMS yoluyla alabiliyorlar.

İlerleyen günlerde video ilan oluşturma özelliğinin de ekleneceği bilgisini aldığımız Let's uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone telefonunuza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ