Essential Phone Modeli Çalışırken Gözüktü - Haberler - indir.com

Essential Phone Modeli Çalışırken Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-19 14:22:56
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz zamanlarda akıllı telefon pazarında sunduğu özellikler ile ses getirmesi beklenen Essential Phone hakkındaki sızıntıları sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise cihaza dair ilk kez çalışırken bir video ortaya çıktı. Android'in kuruculuk döneminden kalma ve CEO'luk görevinde olan Andy Rubin tarafından kurulan yeni şirketin ilk mobil dünyaya giriş akıllı telefon modeli olan Essential Phone, duyurulduğu zamandan beri bir hayli merakla bekleniyor. Cihazın sahip olduğu özellikler daha şimdiden dikkat çekmeye başladı. Cihaz hakkında bazı teknik detayların ve görselin dışında herhangi bir sızıntı bulunmuyordu.

Ancak bir süre önce Snapchat'ten paylaşılan bir 10 saniyelik video ile birisinin Essential Phonu'u kullandığı gözüküyor. Toplu taşıma aracında gerçekleşen bu videoda kullanıcı Essential Phone üzerinden WhatsApp açarken görüntüleniyor. Cihaz tasarım anlamında son olarak ortaya çıkan görsel sızıntılar ile aynı olurken, telefonun dikkat çekici bir tasarıma sahip olduğunu ifade edebiliriz. Essential Phone modeli yakın bir zamanda Amerika üzerinde bulunan Sprint şirketi üzerinden satışa sunulacak.

Şirketin internet sitesinden de modeli satın almak mümkün olurken cihazda Qualcomm'un en güçlü işlemci modeli olan Snapdragon 835 çipseti yer alıyor. Bunun dışında 4 GB RAM'e sahip olan model çift arka kamera gibi dikkat çekici özelliklere sahip olarak geliyor. Yaz mevsimi ile beraber dünya genelinde satışa sunulması beklenen yeni Essential Phone modelinin internet sitesi üzerinde 700 dolar fiyat etiketi ile satılması bekleniyor. Bakalım model ülkemizde de satışa sunulacak mı yada çeşitli ithalatçı firmalar üzerinden satılacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ