En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları - Haberler - indir.com

En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-27 14:33:43
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Eğer canınız sıkılıyorsa veya android sisteminiz için uygulama arıyorsanız birbirinden iyi uygulamalar ve oyunlar aşağıdaki listemizde yer almaktadır;

1- Subway Surfers  (Oyun)

 Subway Surfers, 2013 yılında çıkmış spor-aksiyon türü Android ve İos platformlarında oynanabilen geniş tabanlı video oyunudur ve bu oyun 26 Milyon İndirmeye sahiptir Oyunun Tam Olarak Boyutu :70 Megabayt Uygulama İçi Satın Almalar Ve Reklamlar Mevcut!

 

2- Files Go (Google LLC)

Files Go, Google'ın sunduğu akıllı depolama yöneticisidir. Telefonunuzda yer açmanızı ve her zaman yeni gibi olmasını sağlar. Files Go ile ayrıca dosyaları hızla bulabilir ve çevrimdışıyken kolayca ve güvenle paylaşabilirsiniz. Uygulama İçi Satın Almalar Ve Reklamlar Mevcut Uygulamanın Tam Boyutu:7 Megabayt

 

3- Google Trips (Google LLC)

Gezi planlarınızı ve seyahat planlarınızı tek biryerde organize etmenizi sağlayan bu uygulama özellikle tatile çıkarken çok işe yarıyor! Uygulama İçi Satın Alımlar Ve Reklam Mevcut Uygulamanın Tam Boyutu: Cihaza Göre Değişir!

 

4- PORTRA (Playlist İnc)

Bu uygulama ile ilginç ve güzel portreler hazırlayabilirsiniz oldukça kullanışlı ve hızlı bir araçtır genelde İnstagram Fenomenleri Tarafından kullanılır. Uygulama İçi Satın Alımlar Ve Reklam Mevcut Uygulamanın Tam Boyutu: Cihaza Göre Değişir!

5- Instagram (Facebook İnc)

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulmuştur bu uygulama sayesinde sevdiklerinizi ve birçok yayın organını takip edebilirsiniz.Uygulama İçi Satın Alımlar Ve Reklam Mevcut Uygulamanın Tam Boyutu: Cihaza Göre Değişir!

6- Any Do (Any İnc)

Bu uygulama saysesinde yapacaklarınızı kaydedip zaman belirterek size yapacağınızı hatırlatmasını sağlayabilirsiniz gayet kullanışlı ve stabil bir uygulamadır.Uygulama İçi Satın Alımlar Ve Reklam Mevcut Uygulamanın Tam Boyutu: Cihaza Göre Değişir!

 
 

 

 

 





PAYLAŞ