En iyi mobil bulmaca oyunları - Haberler - indir.com

En iyi mobil bulmaca oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-19 14:25:22
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Mobil oyun tutkunlarının en çok tercih ettiği oyun türlerinden biri olan bulmaca oyunları, özellikle beyin jimnastiği yapmak isteyenler için, iyi olabiliyor. Akıllı telefonların uygulama mağazalarında binlerce bulmaca oyunu buluyor. Bu oyunlar arasından en iyi 10 tanesini sizler için sıralamamız gerekirse, listede şu oyunlar yer alabilir.

Hitman GO

2014 yılında çıkmış olan bulmaca oyunu Hitman GO, BAFTA oyun ödüllerinde de aday olarak gösterilen yapımda, çözmeniz gereken bulmacaların yanında, stratejik düşünmeniz de gerekiyor.

SpellFall

Android platformları için yayınlanan SpellFall'da, stratejik hamlelerinizle rakibinizi yenmeniz gerekiyor. Bununla birlikte nesneleri yan yana getirerek topları patlatmanız gerekiyor.

Blek

Birçok ödül almayı başaran bulmaca oyunu Blek ile ekranda yer alan topları, kendi topunuza kazandırdığınız hareket sonucunda vurmaya çalışıyorsunuz.

Shadowmatic

Bir diğer başarılı bulmaca oyunu olan Shadowmatic, diğer bulmaca oyunlarına göre biraz daha değişik denebilir. Oyunda değişik nesnelerin siluetlerinin gölgeleri duvara yansıyor ve bu gölgelerden yeni nesneler oluşturuluyor.

Broken Age

Broken Age oyununun mobil versiyonu olan oyunda, karakterlerin hikayesinde hayatta kalmak için çabalıyorsunuz.

Device 6

Başka bir farklı mobil bulmaca oyunlarından biri olan Device 6, bir hikaye kitabı içerisinde geçiyor. 2013 yılında çıkan yapım, iOS platformlarında oynanıyor.

Framed

Device 6'ya benzeyen bir bulmaca oyunu olan Framed, polisiyeden hoşlananların ilgisini çekebilir. Bu oyunda da kendinizi bir senaryonun içinde buluyor ve çözmeniz gerekenleri çözmeye çalışıyorsunuz.

Threes

Hem bulmaca oyunu oynayıp hem de eğlenmek isteyenler için Threes en iyi bulmaca oyunlarından biri.

The Room 2

Yaratıcı bir beynin ürünü olduğunu her anlamda gösteren The Room 2, oyun deneyimiyle olduğu kadar, görselliğiyle de oyuncuları kendisine çekmeyi başarıyor.

Monument Valley

Monument Valley, sahip olduğu En iyi iPad oyunu ve Apple tasarım ödülü ile dikkat çekiyor. Aklınızı kullanarak, oyunda prensesi kurtarmanız gerekiyor.





PAYLAŞ